PKK PROPAGANDACISI YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ahmet B'ye ait eve operasyon düzenledi.
Operasyonda, terör örgütü elebaşısı ile terör örgütü mensuplarını övücü yayınların kayıtlı olduğu 2 bilgisayar, 1 tabanca, 1 şarjör, 8 mermi ve bir miktar esrar ele geçirildi.
Ahmet B. (50) eşi Fazilet B. (45) ve oğulları Mustafa Basri B. (19) gözaltına alındı. Yapılan sorgulama sırasında Mustafa Sabri B'nin Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır'daki birçok kişinin mail adresine terör örgütü elebaşısının resmi ile terör örgütü propagandasına yönelik mesajlar attığı öğrenildi.
Ahmet B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Fazilet B. ile Mustafa Basri B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:15