Asayiş
  • 6.1.2015 21:38

Polis kızı gözyaşları içinde babasını aradı

Turizm Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polisin kızı, saldırı olayını öğrenir öğrenmez koşarak Sultanahmet’e geldi. Gözyaşları içerisinde emniyete girmek isteyen genç kıza çevik kuvvet ekipleri engel oldu. Babanının saldırıda yara almadan kurtulduğunu öğrenen genç kız güçlükle de olsa sakinleştirildi. Bir süre sonra babasının durumunun iyi olduğunu öğrenen genç kız buradan ayrıldı.

OLAY ANINI ANLATTI
Öte yandan intihar saldırısını gerçekleştiren kadın teröristi eylem öncesinde en son gören vatandaşlardan Levent Şıracı, “Biz olayı buradan görmedik, 200 metre ileriden gördük. Turist kılığında bir bayan, kırık bir İngilizceyle Rus aksanıyla ve İngilizce turizm şubesinin nerede olduğunu sordu. Bizde tarif ettik” dedi.
Şıracı, “Gayet şık giyimli ve uzun boylu bir bayandı. Sonra devam etti ve biz 15 dakika sonra sesi (patlama) duyduk. Patlama sesinden sonra herhangi bir çatışma sesi gelmedi. Olay bittikten sonra polis uyarı atışı yapmış olabilir ama olaydan sonra silah sesi geldi. Üzücü bir olaydı ama ucuz atlattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:04

İLGİLİ HABERLER