Asayiş
  • 5.10.2022 14:45

Polis memurunun cenazesini gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar

Trabzon'da geçen ay acı bir olay yaşandı. İnternet sitesine para kaptıran polis memuru İlknur Erim Bahadır, canına kıydı. Gözü yaşlı eşi ise, "Karımın ailesi cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdı" iddiasını ortaya attı.

Beşikdüzü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında, 20 Eylül'de silah sesi duyanlar, polis ve sağlık ekiplerini aradı. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, polis memuru İlknur Erim Bahadır'ı başından silahla vurulmuş halde kanlar içinde buldu. Sağlık ekibi, Bahadır'ın hayatını kaybettiğini belirledi.1 çocuk annesi polisin yanında tabancası ve 1 boş kovan bulundu. Başlatılan soruşturmada Bahadır'ın, tabancasıyla hayatına son verdiği ortaya çıktı.

Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar: Nasıl oldu anlayamadım!

İlknur Erim Bahadır'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin gasilhanesine konuldu. Bahadır'ın ailesi de kente gelip, cenazeyi memleketleri Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde defnetmek isteyince iki aile arasında tartışması çıktı.

Anlaşmazlık nedeniyle 2 gün gasilhanede bekletilen cenaze, daha sonra götürüldüğü Ereğli'de toprağa verildi. Cenazenin eşinin ailesi tarafından usulsüz alınıp, götürüldüğünü öne süren Ahmet Bahadır'ın, sorumluların tespiti ve cezalandırılması talebiyle suç duyurusunda bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Eşiyle aralarındaki sorunları düzelttiklerini anlatan Ahmet Bahadır, "Eşimle boşanma aşamasındaydık ama bir husumetimiz yoktu. Son zamanlarda da barışmıştık. Son günlerini de beraber geçirdik. Olayın yaşandığı akşamüzeri buluşacaktık. Erken çıkmış işten, eve gitmiş.

Güncellenme Tarihi : 5.10.2022 14:47

İLGİLİ HABERLER