Polonya'da öldürülen Furkan kocaman'ın katili bakın kim çıktı
Furkan Kocaman'ın katili belli oldu...
Furkan Kocaman'ın katili İHD'nin kayıp dediği Muhammet Emektar çıktı.

Polonya'daki Erasmus öğrencisi Furkan Kocaman'ın katili PKK sempatizanı Muhammet Emektar çıktı. Emektar'ın İHD tarafından kayıp olarak arandığı ortaya çıktı. İHD Emektar'ın devlet tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti.

ZANLI TUTUKLANDI
Geçtiğimiz günlerde yemek yediği sırada PKK sempatizanı bir şahıs tarafından öldürülen Furkan Kocaman'ın katil zanlısı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Wraclow kentinde arkadaşları ile yemek yediği sırada boğazından aldığı bıçak darbesiyle ölen Kocaman'ın katil zanlısının HDP'nin sözde insan hakları örgütü olan İHD tarafından "kayıp" olarak arandığı ortaya çıktı.
DEVLET ÖLDÜRDÜ ALGISI YAPIYORLARDI
İHD kayıp olarak aradığı katil Muhammet Emektar için çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Bu etkinlikler sırasında PKK'lı Emektar için "devlet tarafından öldürüldü" algısı da yapan İHD katilin 30 Nisan 2018'den bu yana kayıp olduğunu iddia ediyordu.
PKK sempatizanı olan Muhammet Emektar'ın Furkan Kocaman'ı katletmesi sonrası herhangi bir açıklama yapmayan İHD, olayla ilgili sessizliğe gömüldü.


