Spor
  • 26.4.2022 12:17

Portekiz’de dev zirve: Ali Koç - Jorge Jesus

 Fenerbahçe’de Jorge Jesus konusunda ciddi mesafe kat edildiği öğrenildi. Lizbon’da Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa’nın da yer aldığı görüşmelerde önemli adımların atıldığı ve arada artık bazı detayların kaldığı bildirildi. İşte Ali Koç ile Jorge Jesus arasında yapılan görüşmeden detaylar

Vitor Pereira'dan sonra İsmail Kartal'la yükselişe geçen Fenerbahçe ’de, gelecek sezon için göreve gelecek yeni teknik direktör için yapılan çalışmalarda artık sona gelindi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı dünyaca ünlü teknik adamla Lizbon'da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

LİZBON'DA DEV GÖRÜŞME YAPILDI

Sarı-lacivertliler, Portekiz’de Lizbon’da Jorge Jesus’la bire bir görüşmelerini gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç’un katıldığı görüşmelerde Jorge Jesus ile birlikte Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa da bulundu.

ALİ KOÇ, MAYIS'TA RESMİLEŞTİRMEK İSTİYOR

Milliyet’in edindiği bilgilere göre taraflar önemli adımlar atmayı başardı. Artık görüşmeler aşamasında arada bazı detayların kaldığı vurgulandı. Bu detayların başında Jorge Jesus ve teknik ekibinin alacağı maaşın görüşüldüğü aktarıldı. Mayıs ayı içerisinde teknik direktör konusunu resmiyete kavuşturmak isteyen Başkan Ali Koç’un Portekizli çalıştırıcıyla yaptığı görüşmelerden memnun kaldığı öğrenildi. Yapılan görüşmenin son derece sıcak bir ortamda geçtiği belirtildi.

PROJEYİ BEĞENDİ, BUGÜN BİR GÖRÜŞME DAHA YAPILACAK

Jorge Jesus’un kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği ve Fenerbahçe’nin sunduğu projeyi beğendiği kaydedildi. 67 yaşındaki teknik direktörün Suudi Arabistan ve Katar’dan da bazı teklifler aldığı ancak Fenerbahçe’nin projesinin kendisi açısından cezbedici durduğu bildirildi. Bugün bir kez daha taraflar görüşecek.

Güncellenme Tarihi : 26.4.2022 16:49

İLGİLİ HABERLER