Yaşam
  • 14.1.2023 21:18

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu o kızlara sinirlendi: "Kıyamet yaklaştı"

Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu o kızları görünce o kızlara sinirlendi: "Kıyamet yaklaştı"

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, başörtülü kızların kurduğu Akşam Grubu’nu ve yaptıkları müziği sert tepki gösterdi: “Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz.”

Profesör Sofuoğlu'nun hedefinde başörtülü kadın müzik grubu var: "Kıyamet  yaklaştığı anları yaşıyoruz...” – Haber İskelesi - Haber İskelesi

Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, olay bir paylaşıma imza attı.

Akşam Grubu: Kadın Kadına, Kadınlara Özel Müzik

Bir grup başörtülü kızların kurduğu Akşam isimli müzik grubunu hedef alan Sofuoğlu, konser videolarını paylaşan müzik grubuna “Kıyametin yaklaştığı anları yaşıyoruz. Neslimizi muhafaza eyle Ya Rabbi...” diyerek tepki gösterdi.

Yallah Arabistan'a! Başörtülü Kadınlardan Oluşan Müzik Grubuna Yapılan Çağ  Dışı Yorumlar

"Hepimizin ortak noktası müzik ve kadın olmamız"
Ebubekir Sofuoğlu’nun hedef aldığı Akşam Grubu, kendisini şöyle tanımlıyor: "Bizim tek ortak noktamız müzik. Kadın kadına, kadınlara özel müzik. Kadınları müziğe yönlendirici bir tarafımız. Biz, 'herkes için bir alan olsun. Biz müziğimizi yapalım, dinleyici olarak kadınları alalım ve müzik yapmak isteyen kadınları sahneye alalım' diyoruz.
 

Yallah Arabistan'a! Başörtülü Kadınlardan Oluşan Müzik Grubuna Yapılan Çağ  Dışı Yorumlar

Kimimiz sadece müzik yapmak için buradayız, kimimiz de muhafazakar kadınlarla bir araya gelip müzik yapmak için. Hepimizin ortak noktası müzik ve kadın olmamız."

 

Güncellenme Tarihi : 15.1.2023 20:04

İLGİLİ HABERLER