Sağlık
  • 24.1.2023 13:38

Prof. Dr. Özlenen Özkan : Tekerlekli sandalyeleri alıp pazar arabası yapıyorlar

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Prof. Dr. Özlenen Özkan, yürüyemeyen hastalar için kullanılan tekerlekli sandalyelerin, hastaneye gelen bazı hasta ve hasta yakınlarının evlerini götürüp pazarcı arabası yaptıklarını söyledi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, hastaneye muayene için gelen bazı hastaların hastane içinde yürüyemeyen hastalar için kullanılan tekerlekli sandalyelerin alınarak eve götürülüp pazar aracı olarak kullanıldığını söyledi. Hastaneye aldıkları 50 araçtan 10 aracın eksildiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Özkan, "Hastaneye muayene için gelen yürüyemeyen hastaların bir yerden bir yere götürülmesi için kullandığımız tekerlekli sandalyelerin 10 tanesi alınıp evlere götürüldü. Sonra bu sandalyeler pazar arabası olarak kullanılıyor. Bu vicdansızlıktır" dedi.

AMELİYATHANE HEMŞİREM BACAĞINI KIRDI

Rektör Prof. Dr. Özkan, köpeklerden kaçarken ameliyathane hemşiresinin bacağını kardığını söyledi. Her geçen gün sıkıntının arttığını kaydeden Özkan, "Her gün bir vaka ile karşılaşıyoruz. Bunu önüne geçmemiz gerekli. Üniversitenin içerisi barınak değil. Bunu herkesin bilmesi lazım. Burası üniversite" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2023 13:41

İLGİLİ HABERLER