Ekonomi
  • 13.8.2010 11:32

PTT GAZİANTEP VİLAYET ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Gaziantep'te, uzun süredir Hükümet Konağı içerisinde hizmet veren PTT şubesi, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
İncilipınar Mahallesi Hükümet Konağı karşısında hizmet veren şubeyi gören bazı vatandaşlar durumdan çok memnun olduklarını söyledi.
Şubeye gelen vatandaşlar da, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan iş merkezinin en alt katında hizmet verecek olan PTT şubesinin yeni yerinin çok iyi bir yere taşındığını ifade etti.
Şubenin Hükümet Konağı içindeyken, giriş çıkışlarda ve yerini bulmakta zaman zaman zorluk yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, "Şimdi yolumuzun üzerinde ve merkezi bir yerde. İşimize giderken 5 dakikada gerekli işlemlerimiz yapıp öyle gidiyoruz. Yetkililere bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 04:35

İLGİLİ HABERLER