Gündem
  • 27.10.2022 19:03

Putin : Erdoğan ülkesinin çıkarları için çalışan cesur bir lider

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaptığı son dakika açıklamasında Batı'nın tehlikeli ve kanlı bir oyun oynadığını belirtti ve ABD ve müttefiklerinin eninde sonunda Rusya ile görüşmek zorunda kalacağını söyledi. Moskova'nın Ukrayna'da nükleer silah kullanmaya niyeti olmadığını belirten Putin, "Nükleer silahlar var olduğu sürece onların kullanılma tehlikesi var" dedi. Putin ayrıca Avrupa’daki gaz boru hatlarının imha edilmesiyle kırmızı çizginin aşıldığını vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Valday Kulübü tarafından düzenlenen toplantının genel oturumunda dünya gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Dünyada herkesi etkileyen küresel bir kriz var. Ukrayna'da savaşa, Tayvan'da istikrarsızlığa şahit oluyoruz." sözleriyle konuşmasına başlayan Putin şunları söyledi;

BATI TEHLİKELİ VE KANLI BİR OYUN OYNUYOR

"Batı tehlikeli ve kanlı bir oyun oynuyor. Gözleri adeta kör olmuş durumda. Dünyanın geri kalanını ve küresel kaynakları kontrol etmek istiyorlar.

ER YA DA GEÇ BİZİMLE GÖRÜŞMEK ZORUNDA KALACAKLAR

ABD ve müttefikleri er ya da geç ortak geleceğimiz hakkında Rusya ile görüşmelere başlamak zorundalar.

KIRMIZI ÇİZGİ AŞILDI

Avrupa’daki gaz boru hatlarının imha edilmesiyle kırmızı çizgi aşıldı.

Putin'den nükleer silah resti: Her zaman kullanma tehlikesi var

Rusya Devlet Başkanı Putin: 'Nükleer silah var olduğu sürece onu her zaman kullanma tehlikesi var'

ERDOĞAN GÜÇLÜ BİR LİDER

Putin: "Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü, cesur ve sağlam bir lider, Türk halkı, ekonomisi ve Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda hareket ediyor"

Ayrıntılar geliyor...

 

Güncellenme Tarihi : 28.10.2022 01:32

İLGİLİ HABERLER