Spor
  • 1.6.2021 10:07

Rachid Ghezzal için iki bomba teklif

Beşiktaş'ta bu sezonun yıldızı Rachid Ghezzal ile ilgili farklı iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Siyah beyazlı ekibin Leicester'a yaptığı teklif ortaya çıkarken iki kulüp Cezayirli yıldıza resmen talip oldu.

Ghezzal Beşiktaş'ta kalacak mı yoksa takımdan ayrılacak mı? Beşiktaş taraftarının cevabını en fazla merak ettiği soru bu. Hiç kuşkusuz oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Leicester City'nin alacağı karar siyah beyazlı ekibin transfer politikasını etkileyecek.

Ghezzal'e Monaco'nun ardından Lyon da talip olurken Avrupa basınında yer alan haberlere göre iki Fransız kulübü, Leicester City'le bonservis pazarlıklarına başladı.

Bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş'ın ise Leicester City'ye oyuncunun sözleşmesinin uzatılması ve ödemelerinin siyah beyazlı kulüp tarafından yapılması yönünde bir telkinde bulunduğu iddia edildi.

Tüm seçenekleri değerlendiren ve yüksek bonservis bedelini ödemek istemeyen siyah beyazlı ekip, Leicester'ın vereceği kararı beklerken olası ayrılık durumunda B planı da hazır tutuluyor.

Salih Uçan Beşiktaş'a transfer oluyor mu?

Öte yandan golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için Mandzukic'in ardından Diego Costa iddiası da ortaya atıldı.

Güncellenme Tarihi : 1.6.2021 10:08

İLGİLİ HABERLER