Gündem
  • 13.10.2023 11:38

Rashica maçın adamı seçildi

Beşiktaş'ın yeni transferi Milot Rashica, Kosova Milli Takımı ile gösterdiği performansa EURO 2024 Avrupa Elemleri'ne resmen damga vurdu!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen, bu sezon ise bonservisiyle birlikte Beşiktaş'a transfer olan Milot Rashica, Kosova Milli Takımı'yla gösterdiği performansla dün gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Kosova'nın Andorra ile oynadığı mücadelede sahaya ilk 11'de çıkan ve kaptanlık pazubandını takan Rashica, 90 dakika sahada kaldı ve karşılaşmayı 2 gol ve 1 asistle tamamlayarak maçın adamı seçildi.

 

Rashica  2024 Avrupa Şampiyonası Elemelerine damga vurdu Mükemmel performans

 

Kosova'nın attığı üç golün altına imzasını atan Rashica, 26 ve 71. dakikalarda fileleri sarsarken 83. dakikada Zeqiri'nin attığı golün de asistini yaptı.

Puanını bu galibiyetle 7'ye yükselten Kosova, I grubunda dördüncü sırada bulunuyor.

 

Rashica  2024 Avrupa Şampiyonası Elemelerine damga vurdu Mükemmel performans

Güncellenme Tarihi : 13.10.2023 12:17

İLGİLİ HABERLER