Spor
  • 2.4.2024 20:10

Real Madrid Arda Güler'in biletini kesti

Türk futbolunun en yetenekli isimleri arasında yer alan genç futbolcu Arda Güler, kariyerine İspanyol devi Real Madrid'de devam ediyor. Sezon başında Fenerbahçe'ye yüklü bir bonservis bedeli kazandırarak transfer olan Arda Güler, Madrid'de beklediği forma şanslarını bulamadı. Son olarak Athletic Bilbao maçında da süre alamaması milli futbolcuyu adeta çıldırttı. Bunun üzerine Ancelotti ile görüşen Arda Güler için de İspanyollar flaş gelişmeyi duyurdu.

Fenerbahçe altyapısından yetişerek adını dünyaya duyuran Arda Güler, Real Madrid'e transfer olmuştu.

Sezon başında Barcelona ile Real Madrid'i adeta bir transfer savaşına sokan genç yıldız, tercihini Madrid ekibinden yana kullandı.

Sakatlığını atlatıp geri dönmesine rağmen ise İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, oyuncuya şans vermekten kaçınıyor.Bu durumdan şikayetçi olan Arda Güler için bardağı taşıran son damla LaLiga'da oynanan Athletic Bilbao mücadelesi oldu.

LaLiga'nın 30. haftasında oynanan mücadele, Real Madrid'in 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Arda Güler, karşılaşmada süre almadı.İspanyol basınından Exclusivo'da yer alan haberde, Arda Güler'in karşılaşmanın ardından Carlo Ancelotti'ye "Sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum." diyerek çıkıştığı belirtildi.

Arda Güler'in bu ifadesi üzerine genç futbolcuya "Sakin ol" diyerek karşılık veren Carlo Ancelotti, kararını verdi.Yine İspanyol basınında yer alan haberde Arda Güler'in tartışmalara yol açan tavrı nedeniyle gelecek sezon kiralanmasına kesin gözüyle bakıldığı yazıldı.

Güncellenme Tarihi : 2.4.2024 20:13

İLGİLİ HABERLER