Spor
  • 30.6.2015 00:48

Recep Bölükbaşı: ‘Emre ile görüşmedik’

Yeşil-beyazlı takımın başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün resmi televizyonuna gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçen sezonu değerlendiren Bölükbaşı, dördüncülüğü kaçırdıklarını ve kupada final oynadıklarını dile getirdi. Takımın değerinin 15 milyon Eurolardan, 70 milyon Eurolara çıkığını anlatan Bölükbaşı, milli takıma da oyuncu göndermeye başladıklarını ifade etti.

"VOLKAN VE OZAN İÇİN BİR TEKLİF GELMEDİ"
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Ozan Tufan ve Volkan Şen konusuna açıklık getiren Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Volkan Şen ile Ozan Tufan, bizim milli futbolcularımız. Ben hiçbir zaman 'Satmayacağımı, kadroyu bozmayacağımı' söyledim. Ozan ve Volkan için bu zamana kadar resmi teklif gelmedi. Enes’e resmi teklif geldi görüştük ve gönderdik. Futbolcunun değeri verilirse satılmayacak oyuncu yok. İstanbul takımları yüksek ücretler veriyorlar. Bu nedenle futbolcuların kafaları karışıyor."

"BURSASPOR'U KULLANDILAR"
Fenerbahçe ile anlaşan Şener Özbayraklı ve Jose Fernandao'nun durumunu da değerlendiren Bölükbaşı, "Şener ile görüştüm. Kendisi gitmeyeceğine dair söz verdi. Sözleşmesinde iyileştirme yaptım. Ancak üzüldüğüm dördüncülük mücadele verirken, kulüplerin bu futbolcularla konuşmaları etik değildi. Mesala Fernandao’nun menajeri Bursa’ya geliyor. Bizimle görüşmüyor. İstanbul’da başka takımla görüşüyorlar. Maalesef Bursaspor'u kullandılar. Bunlar daha önceden konuşup anlaşmışlar. Teklif kafamı karıştırdı, dediler. İnanın yapacak bir şeyimiz yoktu" diye konuştu.

"BAKAMBU'YA 7 MİLYON EURO VERİYORLAR"
Transferde sabırlı olunması gerektiğinin altını çizen Bölükbaşı, şunları söyledi:
"Emre Taşdemir, milli takımda. Bakambu’yu 1.8 milyon Euro'ya aldım. Beni eleştirdiler. Şimdi 7 milyon Euro veriyorlar. Erdem için burun kıvrılıyor. Sedat diye oyuncu aldık. Yetenekli oyuncu. Ben Arnavut’um. Arnavut diye futbolcu almayacak mıyım. Bu çocuğa 60 bin Euro, kulübüne 100 bin Euro kendisine vereceğiz."

"JOSUE KALMAK İSTİYOR"
Josue konusuna da değinen Bölükbaşı, "Josue’de Bursaspor’da kalmak istiyor. Bu sorun orada çözülecek. Bursaspor'un taş gibi takım olacağımızı düşünüyorum. Sivok geçen sezon beğendiğim oyunculardan biriydi. Ertuğrul hocanın onayı ile Sivok’u aldık. Erdem de çok iyi. Bu çocuklara destek vermek lazım" açıklamasında bulundu.

"EMRE KONUSUNDA GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"
2-3 oyuncu ile görüşmeleri olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, "İsim vermek istemiyorum. Verdiğim an rakamlar yükseliyor. Bu nedenle taraftarlarımızdan önümüzdeki hafta sonuna kadar sabretmelerini istiyorum. Emre Belözoğlu, hırçın, kazanmak için agresifleşen bir isim. Galatasaray ve Fenerbahçe’ye çok şey verdi. Sempatisini yitirmiş, dik başlı görüntüsü var. Bana göre gittiği takıma katkı sağlar. Ama biz görüşmedik. İstanbul’da oynamayan oyuncuların ilk tercihi Bursaspor oluyor. Ama bizim böyle bir düşüncemiz olmadı" şeklinde konuştu.

"BATALLA, GELMEK İSTİYOR AMA MALİYETİ YÜKSEK"
Taraftarların Batalla isteği ile ilgili de konuşan Bölükbaşı, "Taraftarların Batalla söylemlerinin yeri yanlış. Ertuğrul Sağlam'ın imza töreninde olmaması gerekirdi. Batalla ile görüştük kendisi orada mutlu değil gelmek istiyor. Ama maliyeti oldukça yüksek. Batalla'nın giderken Körüstan için söylediği sözler benim için hoş değil. Batalla'yı almam alamam" diye konuştu.

"STOCH VE BELKALEM GÜNDEMİMİZDE YOK"
Traore'den kendisine kulüp bulmasını istediklerini anlatan Bölükbaşı, Sebastian Frey'e de bir takımın talip olduğunu açıkladı. Sercan Yıldırım ile konuştuklarını ve kendisine Galatasaray'da kalmasını temenni ettiğini ifade eden Bölükbaşı, Tom De Sutter ile ilgilendiklerini, Stoch ve Belkalem'in gündemlerinde olmadığını söyledi. 

AHMET FARUK ÇABUK

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:36

İLGİLİ HABERLER