
Reina'dan müşterisine 14 bin liralık hesap!..
İstanbul'un sosyetik mekanı Reina'ya eğlenmeye giden bir grup gece sonunda yaklaşık 14 bin lira hesap ödedi.
Bodrum’daki 30 bin dolarlık hesaptan sonra İstanbul Reina’daki bir restoranda da bir müşteriye 13 bin 900 TL’lik hesap kesildi. Adisyonda 4 şişesi “Cristal Şampanya” olmak üzere 12 şişe içki ve 10 kadeh konyak çıktı.
İstanbul'un en gözde eğlence mekânlarından Reina’nın içindeki Blue Topaz’da bir müşterinin 13 bin 900 TL’lik hesap ödediği, dün gazeteci Yalçın Bayer’in köşesine konu oldu. Bu müşterinin kim olduğunu araştırdık. Selçuk adlı müşteri, soyadını açıklamaktan kaçındı ve 29 yaşında olduğunu söyledi. Yüksek hesabın gerekçesini, Reina’daki Blue Topaz Restoran’a sorduk, şu yanıtı aldık:
‘17 KİŞİYDİLER’
“17 kişilik bir grup halinde geldiler. Yüksek fiyatlı içkileri tercih ettiler. Fiyatlar da mönüye göre faturalandırıldı. Sipariş dışında masaya servis yapılmadı.” Hesaba itiraz etmeden ödemeyi yapan genç işadamının bir yakını ise HABERTÜRK’e şu açıklamayı yaptı:
‘GARSONLARI UYARMIŞLAR’
“Restorana önce Selçuk ve bir arkadaşı gitmişler. Daha sonra orada olduklarını öğrenen 6 arkadaşı daha gelmiş. Bu sırada masaya sürekli içkiler geliyormuş, öyle ki garsonlar dolu içki şişelerini bile geri götürüyorlarmış. Hatta bu nedenle garsonları da uyarmışlar. Sonuçta alkollü kafayla o faturadaki rakamın ne olduğunu bile tam anlamadan ödemeyi yapmış. Selçuk dolandırıldığını düşünüyor.”
Bu arada, işadamının soyadının “Kara” olduğu iddia edildi ancak bunu doğrulamak mümkün olmadı.
Habertürk
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:24