Asayiş
  • 9.2.2024 13:39

Ressam İrem Nalça’nın taciz isyanı

Ressam İrem Nalça'nın başı komşusuyla derde girdi. Alt komşusu Mehmet S. tarafından sürekli taciz edilen, sözlü ve psikolojik şiddete maruz kalan genç kadın zorba adamı şikayet etti. İşte komşu dehşetinin hikayesi...

Ressam İrem Nalça’nın taciz isyanı: Alt komşusu kabusu oldu eve giremiyor!

Hürriyet'in haberine göre; İrem Nalça'nın alt komşusu Mehmet S., taşındığı günden itibaren ısrarlı şekilde ressamı rahatsız edip, hareketlerde bulunup, bağırıp çağırıp, kapısına giderek tehditler yağdırdı.18 Aralık 2023 tarihinde ise İrem Nalça'nın evinin bulunduğu sokak üstünde duran aracının sol dikiz aynası kırıldı.

"BENİ SUÇLARSANIZ…"
Camın üzerinde ise bir not vardı. Notta, 'Kaç gündür yoksunuz, arabanız çalınsa sorumluluk bana ait değil. Beni suçlarsanız sizi mahkemeye vereceğim' ifadeleri yer aldı. Hemen olay yerine polis çağıran genç kadın, notu alt komşusu Mehmet S.'nin bıraktığını anladı.

MEHMET S'DEN ŞİKAYETÇİYİZ!
Müvekkilinin tek başına yaşayan bir kadın olduğunu, korku ve panik nedeniyle evine dahi gidemediğini şikâyet dilekçesinde belirten İrem Nalça'nın avukatı Evrim Kaşlıoğlu, "Müvekkil, evinde bulunduğu sürede alt komşusunun tehditlerine, bağırmalarına, küfürlerine ve tacizlerine maruz kalmaktadır.

 

Ressam İrem Nalça’nın taciz isyanı: Alt komşusu kabusu oldu eve giremiyor!

Müvekkil, hayatını korku, panik ve endişe içerisinde geçirmektedir. Tüm bu nedenlerle şüpheli Mehmet S.'den şikâyetçiyiz, hakkında kamu davası açılmasını talep ediyoruz" şeklinde konuştu...

Güncellenme Tarihi : 9.2.2024 13:41

İLGİLİ HABERLER