Spor
  • 10.8.2022 11:27

Rezalet dizboyu.. İslami Dayanışma Oyunlarının çıplak Türkleri

Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5. İslami Dayanışma Oyunları başlatıyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun " diyerek oyunları resmi olarak başlattı.
Cumhurbaşkanı övdü ama ortada gerçekten çok ama çok büyük bir rezalet vardı.
Oyunlarda özellikle Türk kadın sporcular piste ve yarışmalara neredeyse bikinilerle geldi. O halleri diğer Müslüman ülkelerin sporcularını şaşkına çevirdi.


Erkek sporcularımızın durumları da çok farklı değildi.
Türk kız sporcular daracık mayolarla erkeklerde taytlarla müsabakalara katılınca Müslüman ülkelerin basın mensupları, emin olun utanıp yarışmaları bile doğru dürüst izleyemedi.
Tam adı İslami Dayanışma Oyunları olan bu etkinlikte bırakın İslami olmayı insanı bile olmayan bu kıyafetlere nasıl izin verildi kimse anlamadı.
Özellikle Mevlana Hazretleri'nin kabrinin bulunduğu Muhafazakar şehrimiz Konya'da bu skandala izin veren veya görmezden gelen Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu büyük tepki çekti.
Açılış sırasında ; 5. İslami Dayanışma Oyunları'nı tüm İslam alemine yakışır bir şekilde gerçekleştireceklerini söyledi..
Sayın bakan kusura bakmasın ama bu hal Türk milletine hiç yakışmadı.

Oyunlardan önce ilgili Feredasyon başkanlarını toplayıp, Bu oyunların İslam ülkeleri arasında bir oyun olduğunu anlatıp sporcuların kıyafetlerine dikkat etmesini isteyebilirdi. Bunu bile yapmadı.

Rezaleti gündeme getirenlerden birisi de Abdurrahman Dilipaktı.. Dilipak şöyle yazdı..

Resim

İslam.. konya .. mevlana.. ne oluyor. Hangi islam bu. Bu hangi aklın ürünü. Ak parti içindeki fetönün zihniyet ikizi akp lilerin oyunu olmasın bu.. O dans gösterisi bu olimpiyadla ilgili değil, haber çerçevesinde bir görsel olmakla birlikte bu olimpiyad denilen şeyin islami olarak tanımlanacak bir yanı yok işin içinde bakanlık belediye islam işbirliği konferansı var.

Resim

İslami olimpiyad gibi bir başlıkla twitterdeki dans görseli trt den alınan bu olimpiyadla ilgili bir haber logosu altında verilen daha öncesine ait bir görsel bilgisi geldi. Ancak islami olimpiyadda (!?) mayolu kızlar da var ritmik cimnastik, artistik cimnastik de var

TEPKİLER ŞÖYLE

Serdar Arseven

Konya'daki İslâmi (?) Dayanışma (?) Oyunları için açılan (official) internet sitesindeki bazı fotoğrafları "belli alanları" boyayıp kapatarak yayımlamayı düşündüm. Geriye bir şey kalmayınca vazgeçtim.

Oyunlarda "İslâmi" olan ne?

İşgalci Yahudi Teröristler Müslüman bebek ve çocukları #Gazze de katlederken #Konya 'da "İslam'la Alakası Olmayan" 5. İslâmi Dayanışma Oyunları tertip ediliyor.

islami oyunlar acilis toreni izliyorum her saniye utanctan yatak dolap valiz ne varsa sirtliyorum

Ayasofyayı açan biri olarak islami oyunlar adı altında İslamın kabul etmediği şeyleri desteklemek ne demek yaa ben anlamadım bu işten bişey..Türkiye oyunları de mesela cunhuriyet oyunları de.İslamda açıklık haram yani nasıl islami oyunlar olur.

Yarı çıplak dans ediyor,oyun http://oynuyor.adınada islami oyunlar demişler ,Gazzede doğu Türkistanda çocuklar katlediliyor sözde bizim müslümanlar,türbanlı kadınlar sakallı hacılar bu aşağılık durumu alkışlıyorlar,vallahi yatacak yeriniz yok buhalinizle huzura varamazsınız.

Bu sene konyadaki oyunlar gündemden düşmeyecek galiba... oyunlardaki kıyafetlerin hiç biri islami değil bi kere.. ayrıca adı niye islami dayanışma oyunları yaa... höf

fetö nün türkçe olimpiyatları bitti 1 yıl sonra islami oyunlar başladı. değişen isimden başka nedir?

Güncellenme Tarihi : 11.8.2022 00:18

İLGİLİ HABERLER