Spor
  • 25.2.2024 10:42

Rıdvan Dilmen'den İsmail Kartal'ı kızdıracak sözler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. TV8,5 ekranlarında mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'ın pek de hoşuna gitmeyecek yorumlarda bulundu. İşte Dilmen'in Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı değerlendirmeler…

“Stres kimde olur? Üniversite öğrencisi sınava hazırlanırken çalışmıyorsa onda olur. Lideriniz tedirgin olursa daha 1. dakikada, ne kadar tecrübeli olursa olsun oyuncuyu da etkiler. 50 bin kişiyi de etkiler.”

“Bu maçı kazanırsan lidersin. Teknik direktörlere saygım sonsuzdur. 'Başkanlar soyunma odasına girmez, yöneticiler karışmaz' denir. Ben Ali Koç olsam uçarak gitmiştim.”

'Bir dakika beyler, haberiniz yok galiba, lig bitiyor. Puan kaybına tahammülümüz yok. Mavili takım Real Madrid gibi gelmiş, dönen topları alıyor. Bu tedirginlik, bu telaş, 8 geri pas nedir?' derim."

“Maçın temposunu Kasımpaşa belirledi. Fenerbahçe aşırı temposuz başladı. Ben bile beklemiyordum bu kadar olmasını. İsmail Kartal ilginç bir şekilde ikinci yarıya başlarken oyuncu değişikliği yapmadı anlamdıramadım.”

“Serdar Dursun'dan önce oyuna Batshuayi'nin girmesi gerekiyordu. Fenerbahçe ligin ikinci devresinde çok kötü top oynuyor ama yine de skorları alıyor. Kasımpaşa ligin 50 golle en fazla gol yiyen ikinci takımı ve bu takıma ilk yarı kontra atak oynadı Fenerbahçe.”

“Bu galibiyet çok değerli bir galibiyet. Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki orta sahasıyla şampiyonluk yarışına giremezsin. Yedek kulübesinde bir kişi çıkıp, 'İsmail hocam Szymanski'yi oyuna alsana' demiyor mu ya?”

“Oosterwolde enerjisiyle bugün cidden inanılmaz bir şekilde etki etti. Ben, Krunic'in kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama tek oynaması lazım. Tek ön libero oynarsa cidden çok fark yaratacak.”

"İsmail Kartal'ın artık devreye girmesi lazım. Fred'li ve Fred'siz oyun planı kurulmalı artık. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için artık çift ön libero oynamaması lazım. 9 sene oldu."

Güncellenme Tarihi : 25.2.2024 10:44

İLGİLİ HABERLER