Spor
  • 29.10.2017 00:02

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 10. haftasında ilk yarısı 1-1 biten Alatnayaspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup Beşiktaş hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Müsabakanın devre arasında Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:
 

Her iki takım adına da maçta taktik, disiplin yok. Bu da çok pas ve pozisyon imkanı sağlıyor. İlk yarıda çok iyi kaleci performansı var Beşiktaş'ta. Muazzam iki şut çıkardı Fabri. İlk yarıda taktik disiplini olmayan, iki takımında beraberliğe razı hali var.

'Ben penaltı diyorum'

Kritir bir pozisyon var. Ricardo Quaresma'nın pozisyonu penaltı. Hakemin olduğu açıdan penaltı olduğu belli oluyor. Normal, anormal açı bilmiyorum ama hakemin gördüğü açıdan bence penaltı.

 '35'ten sonra oyun rus ruletine döndü'

 Şampiyonlar Ligi' nde daha rahat oynuyorlar.Ligimizde ise 35'ten sonra oyun rus ruletine döndü. Alanya hücum yaparken Beşktaş'ta en az 4 oyuncuyu görmüyoruz. Rus ruletinin devam ediceğini düşünüyorum ve bence bu devam edecek.

İkinci yarı değerlendirmesi:

"Köy takımı zannettiler..."

"Lens, Medel, siz ne yaptınız geldiğinizden beri? Önce aynaya bakacak oyuncu. Özel uçaklarla gelirken, burası köy takımı zannettiler.  İşler iyi gittiği zaman, hep biz aileyiz denir, işler kötü gidince böyle problemler ortaya çıkar"

"Oğuzhan, Beşiktaş kaptanıysan..."

"Oğuzhan, bırak hocam ya gibi bir hareket yapmayacaksın, kabul edemiyorum. Bu takımın kaptanısın. Oğuzhan, Beşiktaş'ın kaptanıysan, önce 'Tamam hocam' diyeceksin. Milyonlarca kişinin karşısında, Şenol Güneş gibi bir hocana bunu yapmayacaksın"

Güncellenme Tarihi : 29.10.2017 01:26

İLGİLİ HABERLER