Spor
  • 19.1.2014 15:48

Riera ülkesine dönüyor

Galatasaray Alex Telles transferinin ardından takımdaki yabancıları gönderme çalışmalarını sürdürüyor. Dany ve Amrabat'ın durumlarının netleşmesini bekleyen Galatasaray'a bu sırada İspanyol futbolcusu Albert Riera için de bir çok teklif geliyor.

İspanya'dan ciddi teklifler alan Galatasaray bu teklifleri Riera ve menajerine iletti. Takımdan ayrılmayı düşünmeyen Riera için 2 gün önce Mancini devreye girmişti. 2 gün önce sabah gerçekleştirilen antrenmandan sonra İspanyol futbolcuyla durumunu değerlendiren İtalyan hoca oyuncusuna gelen teklifleri değerlendirmesi tavsiyesinde bulunmuştu. Gelen haberlere göre Riera'nın bu konuşmadan sonra takımdan ayrılma fikrine sıcak bakmaya başladığı aktarılıyor.

Bonservis istenmeyecek

Ülkesi İspanya'dan Espanyol ve Malaga takımlarından teklif alan oyuncu için Galatasaray herhangi bir bonservis bedeli istemeyecek. Sözleşmesi gereği sezonun devamında alması gereken ücreti transfer olduğu kulüpten almasını isteyecek olan sarı kırmızılılar oyuncunun zorluk çıkarması durumunda ise Riera'nın alcaklarının bir kısmını ödeyerek oyuncusuyla yollarını ayıracak.

Riera'nın gelen tekliflerden birini kabul etmesini bekleyen Galatasaray Dany ile de yollarını ayırmasıya birlikte hem İzet Harovic hem de Alex Telles'e lisans çıkartacak. Bruma'nın lisansının dondurulmasıyla birlikte de yabancı kontenjanından dolayı yaşanan sıkıntı giderilecek ve olası bir stoper transferine yer açılacak.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:22

İLGİLİ HABERLER