
RİJKAARD 3 FUTBOLCUSUNU ÖVDÜ!..
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 3-2 galip geldikleri Antalyaspor karşılaşması sonrası maçı değerlendirdi.
Lig TV’ye konuşan Rijkaard şunları söyledi:
“2-0 geriye düştük. Birbirine benzer goller yedik. Gollerden biri ofsayttı diye düşünüyorum. Bence takımın en iyilerindendi Elano ve Keita. Çok iyi performans gösterdi ikisi de. Takım olarak çok önemli bir takım ruhu gösterdik. Mental olarak 2-0’dan maç çevirmek zordur. Bireysel olarak Arda, Kewell, Keita ve Elano iyiydi.
Son dakikalarda pozisyon verdik. Son dakikalarda kimse berabere kalmak istemez ama takımımız iyi performans gösterdi ama galip geldik.”
BASIN TOPLANTISI...
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, 2-0 geriye düştükleri maçı, takım ruhuyla kazandıklarını söyledi.
Rijkaard, Antalyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor karşısında geriye düşmelerine rağmen galip gelerek mental olarak maça iyi hazırlandıklarını gösterdiklerini kaydederek, ''Garip bir maçtı, 2-0 geriye düştük ama takım ruhuyla kazandık. İyi bir işe imza attık'' dedi.
Gazetecilerin ilk golde ofsayt taktiği uygulayıp uygulamadıklarını sormaları üzerine Rijkaard, ilk golde futbolcuların bir anda karar vererek uyguladıkları bir pozisyonda gol yediklerini, gol haricinde ise futbolcuların doğru pozisyonlar aldıklarını ifade etti.
Rijkaard, maçta Keita, Kewel ve Elano'nun bireysel olarak başarılı bir futbol ortaya koyduklarını da dile getirdi.
Basın toplantısına katılan Elano da her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Farklı bir ülkeye ve lige gelmenin adaptasyon süreci gerektirdiğini anlatan Elano, ''Adapte oldukça daha başarılı oluyorum. Her ülkenin farklı gelenek, görenek ve yaşam biçimi var. Farklı bir futbol anlayışıyla karşılaşıyorsunuz. Arkadaşlık kurmak hemen olmuyor. Alışma dönemi geçtikçe daha başarılı oluyorum'' dedi.
-ANTALYASPOR CEPHESİ-
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de basın toplantısında ''Dramatik bir kayıp oldu. Galatasaray'a kaybedebilirsiniz ama 2-0'dan 3-2 kaybetmek insanın ağırına gidiyor'' diye konuştu.
Oyuncularının performansından memnun olduğunu kaydeden Özdilek, herkesin keyif aldığı bir mücadele ortaya koyduklarını belirtti.
Takım olarak haftalardır iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Özdilek, son vuruşlarda becerikli olmaları gerektiğinin altını çizdi.