Spor
  • 18.9.2013 00:49

Rize'den Bursa açıklaması

Çaykur Rizespor'un yönetim anlayışının her zaman centilmenlik kuralları içerisinde olduğunu vurgulayan Ferah, şunları kaydetti:

"Çaykur Rizespor Kulübümüzün, diğer hiçbir kulüp ile arasında ne geçmişten gelen ne de günümüzde mevcut bir problem yoktur, olamaz da. Herhangi bir takım ile karşılıklı olarak deplasmana seyirci götürülmemesi gibi bir düşünce içinde olmamız da düşünülemez. Spor Toto Süper Lig'de 17 rakip takımımızın taraftarlarını, Rize'deki maçlarda geleneksel Rize misafirperverliği içinde ve fair-play ruhuna uygun olarak ağırlamaktan mutluluk duyarız. Deplasmanlarda oynayacağımız maçlarda, arzu eden taraftarlarımızın takımımızı misafir takım tribünlerinden desteklemesine de büyük önem vermekteyiz. Geçmişte yaşanmış olaylar her ne olursa olsun bizim için hiçbir zaman örnek teşkil edemez."

Ferah, Bursaspor taraftarının da hafta sonu Rize'de oynanacak karşılaşmada takımlarını desteklemelerinin en doğal hakları olduğunu, Türk futboluna yakışır bir şekilde ağırlanacaklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:58

İLGİLİ HABERLER