ROBİNHO'DAN BEŞİKTAŞ'A ŞOK CEVAP!..

••1 dk okuma
ROBİNHO'DAN BEŞİKTAŞ'A ŞOK CEVAP!..

Hızlı Özet

“Dünya Kupası'nda, Brezilya Milli Takımı kampında bulunan Manchester City'den Robinho, Beşiktaş'a net bir mesaj gönderdi: "Teklifiniz için teşekkür ederim ama kendimi Beşiktaş forması giymeye hazır hissetmiyorum"”

MEHMET ÇİFTÇİ



Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bile, "Teklif yaptık, ancak getirmek zor" dediği Manchester City'nin yıldız ismi Robinho, siyah-beyazlı kulüp konusunda net ve ironik bir yanıt verdi: "Teklifinize çok teşekkür ederim ama kendimi Beşiktaş forması giymeye hazır hissetmiyorum."

Brezilyalı yıldız, Dünya Kupası için bulunduğu milli takım kampında yaptığı açıklamada, Beşiktaş defterini kapattığını açıkladı. Kartal'ın kendisine yaptığı teklife teşekkür eden yıldız futbolcu, şu an için Türkiye'ye gelme gibi bir niyetinin bulunmadığını vurguladı. Robinho, Manchester City'den ayrılmayı düşündüğünü de tekrarlayarak, istemesi halinde Barcelona'ya gidebileceğini, aksi taktirde Brezilya'da, Santos takımında kalacağını ifade etti.



Bonservisi 20 milyon euro

Bu arada kulübü, Robinho'nun ayrılmak istemesi durumunda bonservis bedelinin 20 milyon euro olduğunu duyurdu. İspanyol Sport gazetesi, Barça'nın bu rakamı vermesinin, İbrahimoviç'in gidişine bağlı olduğunu işaret ederek, İsveçli oyuncunun kalması halinde Robinho'nun transferinin yatabileceğine dikkat çekti.

Bu haber 4102 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi bitiyor!
Spor

TFF'de İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi bitiyor!

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki yenilgileri ve MHK'ya yapılan operasyonun ardından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifa edeceği iddia edildi. Eski hakem Ahmet Çakar, sosyal medya paylaşımında Hacıosmanoğlu'nun federasyon başkanlığını bırakacağını öne sürdü.

Habervitrini14126 Görüntüleme
Galatasaray'ın yeni yıldızını duyurdular! 6 aylığına kiralanacak
Spor

Galatasaray'ın yeni yıldızını duyurdular! 6 aylığına kiralanacak

Özetle Koopmeiners; sadece top ayağındayken değil, takımı topsuz alandayken de sistemin çarklarını döndüren, bir teknik direktörün sahadaki en büyük yardımcısı sayılabilecek zihinsel ve fiziksel olgunlukta bir futbolcu.

Habervitrini9391 Görüntüleme
MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım
Spor

MHK depremi! Eski hakem açıkladı: "Tanık" olarak çağrıldım

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu dahil 7 kişinin, "evrakta sahtecilik" ve "mobbing" suçlamasıyla gözaltına alındığı operasyon sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, "Tanık ifademe başvurulmak üzere Vatan Emniyete davet edildim" açıklamasını yaptı.

Habervitrini10183 Görüntüleme
İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!
Spor

İngiltere'de Manchester City depremi: Suçlu bulundu!

İngiltere Premier Lig, finansal kuralları ihlal nedeniyle inceleme altında olan Manchester City'nin bağımsız komisyon tarafından suçlu bulunduğunu açıkladı. City'den yapılan açıklamada ise komisyonun raporu karşısında "şaşkınlığa düşüldüğü" ve temyize gidileceği belirtildi.

Habervitrini12910 Görüntüleme