
ROLÜNÜ ÖLÜMÜNE OYNADI
Güzel oyuncu Beste Bereket son filmini çekerken yaşadığı duyguları anlattı...İlk uzun metrajlı filmi 'Türev' ile 2005 yılında Antalya'da 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Altın Portakal kazanan oyuncu Beste Bereket, bu kez de 'Beş Şehir' filmiyle festivalde aday oldu. Beş farklı kişinin İstanbul'dan Eskişehir ve Afyon'a kadar süren maceraları ve birbirleri ile yollarının ilginç kesişmelerinin anlatıldığı filmin galası yapıldı. Bu sene ödül beklentisini olmadığını belirten Beste Bereket ilginç bir itirafta bulundu.
KOMEDİYİ YANSITAN UNSURLAR
Oyuncu filmi anlatırken, “Hayat ağır. Senaryoda gelişen ölümler çok akıllıca. Ölümlerin arkasından hepsine çok üzüldüm. Bu komedi filmi değil ama içinde komediyi yansıtan unsurlar da var” dedi.
SEVDİKLERİMDEN ÖNCE ÖLEYİM
Ölüm korkusu yaşadığını söyleyen Bereket şöyle devam etti: "İnsanların karamsar olmasının nedeni ölüm korkusunu yaşıyor olmaları. Ölüm filmde bir tokat gibi suratımıza çarpıyor. Bizi en çok korkutan şey ölmek. Bunu görünce rahatsız olabiliriz. Benim hayatımda en büyük isteğim sevdiğim insanlardan önce ölmek. Onların ölümünü görmek zor olur diye düşünüyorum."