Gündem
  • 29.9.2013 12:12

Saadet Partisi 500 kişi ile yollara düştü

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre,  seçim çalışmaları kapsamında 5 haftalık bir program hazırlayan genel merkez yönetimi, Türkiye'nin tüm illerine ulaşılması için aralarında genel başkan yardımcıları, GİK üyeleri ve eski milletvekillerinin de bulunduğu 500 kişilik bir ekip kurdu. 500 kişi arasından oluşturulan gruplar, bölgelere verildi. Bugüne kadar 53 il ve ilçelerinde yerel seçim çalışmalarını tamamlayan 500 kişilik grup, 3 hafta içinde geri kalan 28 il ve ilçelerdeki çalışmaları da 3 hafta içinde bitirecek.

Parti teşkilatlarının durumunu tespit amacıyla yola çıkan Saadet Partililer, belediye başkan adaylarını belirlemek için çeşitli çalışmalar yürüttü. Protokol ziyaretleri yapan partililer, ayrıca sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini ve esnafı ziyaret ederek halkla bir araya geldi. Çalışmalar kapsamında parti yetkilileri yaklaşık 1 milyon kişi ile birebir temas sağladı.

Yerel seçim çalışmaların tamamlanmasının ardından, hazırlanan raporlar parti yönetimi tarafından değerlendirilecek ve Saadet Partisinin belediye başkan adayları belirlenecek.

-Milli Görüş albümü geliyor

Saadet Partisi, yerel seçim öncesi yürütülecek kampanya kapsamında "Milli Görüş" albümü hazırlıyor. 2014'te yapılacak yerel seçimler için hazırlanan yeni müziklerin de bulunacağı albümde 1980'li ve 1990'lı yıllarda seçim meydanlarını coşturan Refah ve Fazilet partilerinin "Refahın vakti geldi", "Müjdeler olsun Refah geliyor" ve "Saadet vakti geldi" gibi nostaljik şarkıları da yer alacak.

-Seçim projelerini akademisyenler hazırlıyor

Saadet Partisi, çalışmalar kapsamında aralarında mimar ve şehir plancılarının da bulunduğu akademisyenlerden oluşan gruplar oluşturdu. Akademisyenlerin, hangi belediyede neler yapılması gerektiği yönünde hazırladığı raporlar sonucunda, Saadet Partisinin seçim vaatleri ve projeleri belirlenecek.

-Önce mahalleli sonra adaylar konuşacak

Yerel seçim çalışmaları çerçevesinde her ilde komisyon kuran Saadet Partisi, "Söz Mahallede" adı altında programlar düzenledi. Tüm Türkiye'de bine yakın mahallede düzenlenen etkinlikte, parti yöneticileri ile mahallelilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra düzenlenecek "Mahalleli Adayını Dinliyor" etkinliklerinde ise Saadet Partili belediye başkan adayları mahalle mahalle dolaşarak projelerini anlatacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:36

İLGİLİ HABERLER