Spor
  • 10.6.2024 10:38

Sacha Boey'e talih kuşu kondu!

Devre arasında Galatasaray'dan, Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlıkla mücadele etmiş ve forma şansı bulamamıştı. Adı yeniden Galatasaray'la anılan anılan Fransız futbolcu hakkında Alman basınında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bayern'in 6 isimle yollarının ayrılacağının belirtildiği haberde Boey detayı gündeme bomba gibi düştü.

Geride bıraktığımız sezon devre arasında Alman devi Bayern Münih'in yolunu tutan 23 yaşındaki Fransız futbolcu Sacha Boey'in yakasını, sakatlıklar bir türlü bırakmamış, fazla forma şansı bulamamıştı.

ADI YENİDEN GALATASARAY'LA ANILDI 
Bavyera ekibinde süre alamaması nedeniyle, kiralık formülüyle Galatasaray'a dönmesi konusunda pek çok iddia ortaya atılan Boey'e gün doğdu.

6 İSİMLE YOLLAR AYRILACAK 
Sky Sports'ta yer alan habere göre; Bayern Münih teknik direktör Vincent Kompany liderliğinde gelecek sezona sil baştan bir kadroyla başlayacak. Bu doğrultuda 6 isimle de yollar ayrılacak.

Ayrıca yüksek bonservis bedelini de kasaya koymayı hedefleyen Alman devinin Joshua Kimmich, Matthijs de Ligt, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Noussair Mazraoui ile yollarını ayırması bekleniyor.

BOEY'E GÜNDOĞDU 
Haberde, Bayern Münih'te satış listesindeki yıldız isimlerden Noussair Mazraoui ve Joshua Kimmich'in ayrılıkları, Alman ekibinin formasını giyen Sacha Boey için yeni bir fırsat doğurabileceği ifade edildi.

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan, 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, yeni takımıyla yalnızca 2 maçta forma giymiş ev geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre formasından uzak kalmıştı.

OKAN BURUK'TAN BOEY YANITI

Geçtiğimiz günlerde Boey'in Galatasaray'a kiralanabileceği iddiaları ortaya atılırken, sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk kendisi için düzenlenen imza töreninde bu iddialara şöyle yanıt vermişti:

Bayern Münihten ayrılması beklenen Sacha Boeye talih kuşu kondu Galatasaray...

"Sacha Boey yeni gitti ve sakatlık yaşadı. Bayern Münih'in kısa sürede vazgeçeceğini düşünmüyorum. Herhangi bir görüşme olmadı. Vincent Kompany geldi, planlama yapacaktır. Şu anda öyle bir konu yok."

Güncellenme Tarihi : 10.6.2024 10:41

İLGİLİ HABERLER