Spor
  • 30.1.2014 00:17

Sağlam galibiyet

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında Eskişehirspor, kendi evinde Bursaspor’u 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörün Ertuğrul Sağlam, gruptaki iddialarını devam ettirdiklerini ifade ederek, “Bizim gruptaki iddiamızı devam ettirmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Bursaspor buraya lider olarak geldi ve liderliğini devam ettirmek istiyordu. Maçın ilk 15 dakikasına baktığınızda rakibin beraberlik için geldiğini gördük. Ferhat’ın kırmızı kart görmesinden sonra maç farklı oldu. Karşılaşma, ‘Keşke kırmızı kart olmasaydı da Bursaspor da gol atmak için uğraşa girseydi’ diyeceğimiz bir hale geldi. Bursaspor’u açmakta zorlandık. Devre arasında oyuncularımızdan telaş yapmamalarını, sakin oynamalarını, sabırlı oynamalarını istedik. Rakip hata yapacaktı ve biz de bunu değerlendirecektik. Sonuçta son dakikada da olsa bu maçı kazanıp grupta iddialı konuma geldik. Bu durum sevindirici. Güzel bir maç oldu. Rakibimizi ortaya koyduğu güzel futboldan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Sağlam, ligde en çok güç kaybeden takımın kendileri olduğunu da belirterek, "18 takıma baktığınızda güç kaybeden, oyuncu kaybeden Eskişehirspor. N’diaye ve Veysel’in yerine takviye yapamadık ama kalan son günlerde oyuncu almak istiyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ben oyuncularımın hepsine güveniyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde de oyuncularımız daha fazla görev alarak, ligde ve kupada iyi bir performans ortaya koyacaklar" şeklinde konuştu.
Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal, yuvasında kaldığı için mutlu olduğunu söyleyerek, "Eskişehirspor için çok çalışacağım ve formanın hakkını vereceğim. Rakibin 10 kişi kalması işi zorlaştırdı. Son haftalarda kötü sonuçlar aldık. Bunu telafi etmek istiyorduk ve başardık. Sahadan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz" diye konuştu.
Eskişehirsporlu futbolcu Okan Aydın ise, maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ve önlerindeki maçlarda da iyi performans sergilemek istediklerini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER