SAĞLAM:3 PUAN ALAMAMIŞ OLMAK ÜZÜNTÜ VERİCİ
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugünkü karşılaşmanın kendileri açısından önemli olduğunu ve ligin yukarı sıralarına doğru bir çıkış başlatmak istediklerini belirterek, "İlk devre istediğimiz gibi geçti içeriye 2-0 önde girdik. İkinci yarı oyunu bir blok halinde kabul edip rakibin öne çıktığı anlarda bunu iyi değerlendirmek istiyorduk. Rakibin baskılı anları dışında kalemizde çok net pozisyon da yok " dedi.
"Çok üzücü bir karşılaşma oldu. Yine son dakika golüyle buradan 3 puan alamamış olmak üzüntü verici" diyen Sağlam, şunları kaydetti:
"Bu sene maalesef bu tür şanssızlıkları biz çok yaşadık. Bundan sonra yapmamız gereken iş bu defansif hataları tekrarlamamak yoksa iyi getirdiğimiz, sonuna kadar götürdüğümüz karşılaşmada maalesef 2 puan bırakıp gidiyoruz buradan, yazık oldu bu karşılaşma için."
"Bu karşılaşmanın olumsuz etkilerinden uzaklaşmak için cumartesi Galatasaray'la kendi sahamızda bayanlarımızın ve çocukların önünde maçı oynamak" diye konuşan Sağlam, "Sivasspor maçından sonra çok çabuk bir şekilde bu cezanın uygulanıyor olması bizi sıkıntıya sokacak" dedi.
Bursaspor'un kalecisi Yavuz Özden de konuşmasında, Ankara'ya kazanmak için geldiklerini ifade ederek, "İlk yarıda çok iyi mücadele ettik, bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum ilk yarı itibarıyla. Ama ikinci yarı skoru koruma yönünde oynadık ancak bunda başarılı olamadık, üzgünüz" diye konuştu.
Bursaspor'un Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov ise, ilk yarı çok iyi oynayarak 2 dakikada gol bulduklarını anlatarak, son dakikada çok talihsiz 2 tane gol yediklerini ve 1 puanı hak etmediklerini ifade etti.
Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin ise "Galatasaray ve sonraki Trabzon maçları bizim için derbi maçlar sayılıyor. Bu maçlar için ekstra motivasyon gerekmiyor. Bunlar zaten derbi maçlar olduğu için bizim için çok önemli" dedi.