Yaşam
  • 12.8.2009 02:35

ŞAHAN İLE İLGİLİ ÇIKAN BU HABER DOĞA'YI ÇILDIRTTI!..

Doğa Rutkay, eski sevgilisi Şahan Gökbakar'ın eşyalarını denize döktüğü dedikodularına çok kızdı.Güzel oyuncu, "Dişlerimi sonunda göstereceğim. Şahan böyle şeyler yapmaz" dedi...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile Doğa Rutkay’ın dört yıllık ilişkisi bitmiş olsa da haklarında çıkan dedikodular sona ermedi.

HEPSİ YALAN

Geçtiğimiz gün iddiaya göre Şahan Gökbakar barışma teklifini geri çeviren Rutkay'ın evde kalan bütün eşyalarını bir bavula toplayıp denize dökmüştü. Rutkay olayın yalan olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ben kendi evimde yaşayan bir insanım eşyalarım da benimle beraberler. Saçma haberlerle sınırımı zorlarlarsa dişlerimi göstermeye başlayacağım. Bunları yazanların hayal gücü müthiş."

Şahan'la hâlâ dost olduklarını belirten Rutkay, "Şahan asla eşyalarımı bavuluma doldurup da denize dökecek bir insan değil. Bunların hepsi yalan" diyerek tepki gösterdi. Rutkay, Gökbakar'ın kendisinden ayrıldıktan sonra birlikte görüntülendiği Beren Saat'in, eski sevgilisi Bülent İnal ile barıştığı haberleri hakkında, "Onlar beni ilgilendirmiyor ama biz barışmayacağız" diye konuştu.

SADECE ARKADAŞIM

Ünlü oyuncu, adının Mehmet Aslan ile aşk dedikodularına karışması konusunda ise "Mehmet çocukluk arkadaşım. Askere gideceği için veda partisine katıldım. Aramızda bir şey yok” dedi.
(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER