Spor
  • 3.3.2021 13:31

Saint Etienne'de Mostafa Mohamed pişmanlığı!

Galatasaray'da 6 maçta attığı 6 golle yıldızlaşan Mostafa Mohamed, Fransız ekibi Saint Etienne'i pişman etmeye devam ediyor. Fransız gazeteci Denis Balbir, Mohamed'in performansı ve Saint Etienne'in Mohamed yerine transfer ettiği Anthony Modeste için son dakika açıklamalarında bulundu.

Galatasaray kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Mostafa Mohamed, Saint Etienne'i şimdiden pişman etmiş durumda...

Devre arasında Galatasaray ile girdiği yarışı kaybeden Fransız ekibi Mostafa Mohamed'in yerine Anthony Modeste'yi transfer etmişti.

MODESTE 5 MAÇTA SIFIR ÇEKTİ

Mohamed, Galatasaray formasıyla 6 maçta 6 gol atarken, Modeste ise 5 maça çıktı ve gol katkısı veremedi.Fransız gazeteci Denis Balbir de Galatasaray - Mostafa Mohamed ve Saint Etienne - Anthony Modeste transferiyle ilgili görüşlerini aktarırken çarpıcı ifadeler kullandı.

"MOHAMED'İN YAPTIĞI PATLAMAYI GÖRÜNCE, MODESTE'Yİ İZLEMEK ACI VERİYOR"

Sporx'in haberine göre; Denis Balbir yaptığı açıklamada, "Devre arasında transfer yapıyorsan, katkı vermesini beklersin. Modeste'nin suskunluğu rahatsızlık vermeye başladı.

Mostafa Mohamed'in Galatasaray'da yaptığı patlamayı görünce, Modeste'yi izlemek daha da acı veriyor" dedi.

"BONSERVİSİ HER GÜN YÜKSELİYOR"

Balbir ayrıca, Mostafa Mohamed'in değerinin her geçen gün arttığını da kaydederek, "Belki Fransa'da, Türkiye'de yaptıklarını yapamazdı ancak gerçekten iyi bir iş çıkarabilirdi.

"MOHAMED HARİKA BİR OYUNCU"

Saint Etienne Başkanı Bernard Caiazzo da gerçekleşmeyen tranferle ilgili olarak şunları söylemişti:"Zamalek'e nakit 5 milyon dolar önerdik. Şu anda herkes finansal krizde, bizim teklifimize rağmen Zamalek neden 2 milyon doları kabul etti?Mohamed harika bir oyuncu. Zamalek'te sezon sonuna kadar kalsaydı, bütün kulüpler onun peşine düşerdi.Onu Olimpiyat Oyunları'nda izledik, bu yüzden ısrar ettik ve o da gelmek istiyordu."

BONSERVİS İÇİN SON TARİH 31 ARALIK 2021

Zamalek'ten 2 milyon dolara 1.5 yıllığına kiralanan Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu Galatasaray'da. Sarı-kırmızılılar, 31 Aralık 2021'e kadar 4 milyon dolar ödediği anda Mohamed'in bonservisini alma hakkına sahip.

ZAMALEK'TEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Zamalek İcra Kurulu Üyesi İbrahim Abdullah, "Mohamed için başka bir takımdan teklif gelirse bunu Galatasaray ile paylaşacağız. 4 milyon dolardan fazla veren olursa, Galatasaray bu bedeli aşarak ancak bonservisi alabilir. Yoksa oyuncu Zamalek'e döner ve kulübümüz teklifleri değerlendirir" ifadelerini kullanmıştı.

"20 MİLYON VERSELER DE ALAMAZLAR"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise İbrahim Abdullah'ın açıklamalarına şu cevabı vermişti:

"Tamamen asılsız bir iddia. Biz 4 milyon Dolar'ı verdikten sonra isterse 20 milyon versinler alamazlar. Bizim onayımız olmak zorunda. Mostafa Galatasaray'ın futbolcusu olacak."

Güncellenme Tarihi : 3.3.2021 13:37

İLGİLİ HABERLER