SAKARYA'DA SİLAHLA YARALAMA

1 dk okuma
SAKARYA'DA SİLAHLA YARALAMA

Hızlı Özet

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 2 kişi, silahla ayaklarından vurularak yaralandı.

MEHMET KARAKAŞ
SAKARYA- Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 2 kişi, silahla ayaklarından vurularak yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, Kırkpınar beldesi Damla Su Fabrikası önünde meydana gelen olayda Murat Kaan A. (37) ve Hakan Y. (38), H.A. isimli şahısla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A., Murat Kaan A. ve Hakan Y.'yi silahla ayaklarından vurdu. Kaldırıldıkları Sapanca Sağlık Ocağı'ndaki müdahalenin ardından Toyota-Sa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde sevk edilen Murat Kaan A. ve Hakan Y., tedavi altına alındı.
Olayın ardından kırmızı bir motosikletle kaçtığı belirtilen H.A.'nın yakalanması için polis geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu haber 3003 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var
Asayiş

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma ile ilgili 19 kişinin tutuklandığını, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Bakan Gürlek, "Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir örgütlü yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Habervitrini14768 Görüntüleme
Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi
Asayiş

Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi

Vatandaşların depremzedeler için yaptığı bağışları kumar masalarında heba eden, milyonlarca lirayı bahiste kaybeden, "Borsada işlem yapmak gibi pis bir zaafım var" diyerek kendini savunan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Sevda Kurt’un ‘Evlilik vaadi ile kandırıldım’ iddiasına cevap verdi. 2 belge paylaşan Levent, aralarındakinin borç ilişkisi olduğunu öne sürerek “MASAK raporları bunu doğrulamakta” dedi.

Habervitrini12202 Görüntüleme
Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!
Asayiş

Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!

Narin Güran cinayetinde 17 yıl hapis cezasına çarptırılan Nevzat Bahtiyar dosyasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görüşünü açıkladı. Hazırlanan tebliğnamede, Bahtiyar'a verilen cezanın hukuka uygun olduğu belirtilerek hükmün onanması istendi.

Habervitrini14475 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı
Asayiş

Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada tutuklanan emekli albay Ali Armağan ile eşi Şerife Armağan'ın ifadeleri ortaya çıktı. Armağan, kaza günü uçuşuna ilişkin iddiaları reddederken, Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'la bağlantısı olduğu yönündeki suçlamaları da kabul etmedi.

Habervitrini11820 Görüntüleme