Spor
  • 3.12.2022 12:30

Sakatlanan Galatasaray'ın İspanyol yıldızından olay paylaşım.. Aslanlar ölmez

Galatasaray , transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Özellikle Sarı-Kırmızılılar, forvet transferinde hareketli bir hafta geçirmeye hazırlanıyor. Galatasaray Yönetimi, transferi konusunda anlaşma sağladığı iki ismin kulüpleriyle gerçekleştirilecek görüşmelerde bonservislerini almayı planlıyor. Antrenman maçında takım arkadaşına topuk pası vermek istediği sırada sakatlanan Mauro Icardi hakkında beklenen açıklama geldi. Çekilen MR sonucunda, Arjantinli yıldızın sağ üst arka adale grubunda 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edildi.

Tedavisine başlanan golcü oyuncunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Ancak sağlık ekibi Icardi için şimdiden seferberlik ilan etmiş durumda. Hedef, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen aranın bitmesiyle beraber Icardi'yi sahalara döndürmek.

Oliveira: Aslanlar ölmez

Sarı-Kırmızılı ekipte antrenmanda sakatlanan bir başka yıldız Sergio Oliveira, son halinden bir fotoğraf paylaştı. Ayak bileğinin kötü durumda olduğu görülen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, buna karşın hızlı bir geri dönüş süreci yaşıyor.

İlk etapta 45 gün takımdan ayrı kalacağı açıklanan, ardından 30 günde geri döneceği belirtilen Oliveira'nın tedaviye çok hızlı cevap vermesi yüzleri güldürdü. Sağlık ekibinin sıradaki hedefi, Oliveira'yı kupa arası sonrasında oynanacak ilk lig maçı olan İstanbulspor mücadelesine yetiştirebilmek.

Takımda eksikler çoğaldı

Cim Bom, bugün Rayo Vallecano ile oynayacağı hazırlık maçına çok sayıda eksikle çıkacak. Dünya Kupası'na giden ve Milli Takım kamplarına katıldıkları için ekstra izin alan isimler dışında; Icardi, Oliveira ve Ross'un sakatlığı bulunuyor. Rashica ile Emre Taşdemir'in tedavileri sürüyor. Son olarak da Midtsjö'nün hastalandığı ve bugünkü maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 3.12.2022 12:32

İLGİLİ HABERLER