Spor
  • 22.9.2023 12:43

Samandıra'da İsmail Kartal-Batshuayi görüşmesi!

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Nordsjaelland maçında 1 gol atan BatShuayi, oyundan çıkarken İsmail Kartal'a tepki göstermişti. Maçın ardından ismail Kartal ile Batshuayi özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında sahasında Nordsjaelland'ı 3-1 yendi. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 24'üncü dakikada Crespo, 30'uncu dakikada Batshuayi ve 47'nci dakikada Serdar Aziz kaydetti. Mücadelenin 69'uncu dakikasında takımının ikinci golünü kaydeden Batshuayi yerini Umut Nayir'e bıraktı. Maçtan çıkarken İsmail kartal, kendisine oyundan aldığı için tepki gösteren Belçikalı golcü ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

ROTASYONLU KADROYLA GALİBİYET

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hem lig hem de Avrupa’daki yoğun tempoyu düşünerek Konferans Ligi’nde rotasyona gitti. Deneyimli teknik adam, ligde oynanan son Antalyaspor mücadelesine göre 7 değişikliğe imza attı. Kartal’ın, ideal 11’inden vazgeçmesi beklenenin aksine çok daha olumlu bir sonuç verdi. Rotasyonda yer alan isimlerin hazır ve fit görüntüsü hem camiayı hem de taraftarı bir hayli memnun etti. Bu sayede Kanarya, 47 dakika içerisinde 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başarıp, kendisini rahat bir konuma getirdi.

Samandırada İsmail Kartal-Batshuayi görüşmesi Dünkü maçtan sonra...

BATMAN YİNE SAHNEDE

Süper Lig’de sadece 22 dakika sahada kalabilen Michy Batshuayi, dün Avrupa mücadelesinde ilk 11’de sahne aldı. Karşılaşmaya iyi başlayan Sarı-Lacivertliler’de 5. dakikada sol taraftan açılan ortada Batshuayi’nin kafa vuruşunda top auta çıktı. 30. dakikada Michy Batshuayi kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hata yapmadı ve topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.

Belçikalı futbolcu, 69. dakikada oyundan çıkarken bu duruma tepki gösterdi. Batshuayi, yerine giren takım arkadaşı Umut Nayir’le de kısa bir süre sözlü tartışma yaşasa da birbirlerine sarılan oyuncular durumu tatlıya bağladı.

Samandırada İsmail Kartal-Batshuayi görüşmesi Dünkü maçtan sonra...

BATSHUAYI'NIN TEPKİSİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

İsmail Kartal Batshuayi'nin oyundan çıkarken kendisine yönelik tepkisi hakkındaki soruya şu yanıtı vermişti: "Ben sizden duyuyorum. Ben bilmiyorum. Takım 3-1 kazanmış, ne tepkisi olmuş? Ben çözemedim. Batshuayi'nin performansı fena değildi, gol attı. Diğer oyuncular da bugün gayet iyilerdi. İzleriz bakarız, bakalım ne olmuş. Maçtan sonra Samandıra'da analizini yapacağız."

 

Samandırada İsmail Kartal-Batshuayi görüşmesi Dünkü maçtan sonra...

 

BATSHUAYİ İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Sezona 11 maçın tamamını kazanarak başlayan Fenerbahçe'de Nordsjaelland karşılaşmasında yerini Umut Nayir'e devreden Michy Batshuayi tepki gösterdi. Yaşanan gelişmenin ardından teknik direktör İsmail Kartal ile Batshuayi, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Samandırada İsmail Kartal-Batshuayi görüşmesi Dünkü maçtan sonra...

 

ÖZÜR DİLEDİ

Dün akşamki maçta oyundan çıkarken üzüntü yaşamasının normal olduğunu oyuncusuna anlatan İsmail Kartal, takım olarak bir bütün olduklarını ve herkesin dayanışma içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

Batshuayi ise hocasından özür dileyerek rekabetçi bir oyuncu olduğunu, bundan dolayı oyuna devam etmek istediğini belirtti. Teknik heyete karşı asla bir saygısızlık yapmak istemediğini, maçtan sonra takım arkadaşları ile de yanlış anlaşılmamak için konuştuğunu hocasına söyleyen Batshuayi, kendi adına hiçbir problemin olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 22.9.2023 12:46

İLGİLİ HABERLER