Spor
  • 16.12.2005 15:39

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR KURALARI ÇEKİLDİ

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur kuraları çekildi, geçen yıl olduğu gibi yine çılgın eşleşmeler var: Erken final: Chelsea-Barcelona. Bir diğer İspanyol-İngiliz eşleşmesi: Real Madrid-Arsenal. Bir diğer dev kapışma ise Bayern Münih-Milan arasında.
     
     Devler Ligi'nin kaderini belirleyecek kura, İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Ve korkulan oldu, 2004-2005 sezonunda eşleşen Chelsea ve Barcelona, bu yıl da çeyrek finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak. Chelsea İngiltere Premier Ligi'nde, Barcelona ise İspanya La Liga'da liderliğini sürdürüyor.
     
     İki takım da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin yine en favori ekipleri olarak gösteriliyordu. Geçtiğimiz yıl nefes kesen iki maç sonunda Mourinho'nun takımı Barcelona'yı kupanın dışına itmişti.
     
     Alman takımları ile İtalyan takımları da birbiriyle oynayacak: Werder Bremen-Juventus, Bayern München-Milan.
     
      İşte eşleşmeler
     
     Chelsea (İngiltere) Barcelona (İspanya)
     Real Madrid (İspanya) Arsenal (İngiltere)
     Werder Bremen (Almanya) Juventus (İtalya)
     Bayern München (Almanya) Milan (İtalya)
     PSV Eindhoven (Hollanda) Lyon (Fransa)
     Ajax (Hollanda) Inter (İtalya)
     Benfica (Portekiz) Liverpool (İngiltere)
     Glasgow Rangers (İskoçya) Villarreal (İspanya) Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:26

İLGİLİ HABERLER