SARHOŞ ANNESİNİN YERİNE ARABAYI KULLANAN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAZA YAPTI
SİDNEY- Avustralya'da, aşırı derecede alkollü olan bir annenin, kullandığı arabanın direksiyonunu 5 yaşındaki oğluna teslim ettiği ve ardından meydana gelen kaza sonucu yaralandığı bildirildi.
Polis yetkilileri, annenin halen hastanede müşahede altında tutulduğunu açıkladı.
Olay esnasında arabada bulunan 9 yaşındaki diğer kardeşin kazanın detaylarını anlattığı belirtildi. Annesinin alkollü olduğu için direksiyonu küçük oğluna teslim ettiği ve kendisinin de pedalları idare etmeye çalıştığı öğrenildi. Annesinin kucağında direksiyonu kullanan 5 yaşındaki çocuğun hakimiyeti yitirdiği ve yoldan çıkan otomobilin de kenardaki bir ağaca çarptığı kaydedildi.
Bölge sakinlerinin olay mahalline gelmeleri sayesinde kazadan haberdar olunduğu ve yaralıların derhal hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Polis yetkilileri, arabadakilerin emniyet kemeri takmamış olmaları nedeniyle çarpmanın şiddetinde dolayı arabadan fırladıklarını açıkladı.
Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan 2 kardeşin tedavi edilerek taburcu olduğu, boynu ile sırtından yaralanan anneninse halen gözetim altında tutulduğu bildirildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 19:04