Yaşam
  • 30.3.2023 22:40

Şarkıcı Gülşen Erdoğan kazanırsa bir daha Türkiye'ye dönmeyecek

İmam Hatiplilere yönelik kullandığı saygısız söylemler nedeniyle ortalığı karıştıran şarkıcı Gülşen, bir süredir Londra'daki evinde yaşamını sürdürüyor. Türkiye’ye dönmek için 14 Mayıs’ta yapılacak seçimi bekleyen Gülşen'in avukatından açıklamalar geldi.

Geçtiğimiz Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği 'saygı sınırlarını aşan' sözler nedeniyle tepkilerin odak noktası haline gelen Gülşen, "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan tutuklanmış ve ardından cezaevinden çıkar çıkmaz soluğu yurt dışında almıştı.

Aşağılayıcı bir bakış açısı benimseyen Gülşen, yurt dışı yasağı kaldırıldığında ilk olarak İspanya, daha sonra İngiltere'ye gitti.Ülkenin bütünlüğünü kategorize edere ayrıştırıcı bir üslup benimseyen Gülşen, bir süredir Londra'da yaşıyor.

Yaptığı saygısız davranışların ardından ülkeye dönüp dönmeyeceği meçhul olan Gülşen'in avukatından açıklama geldi.

"SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE DÖNECEK"

Gülşen'in Türkiye'ye ne zaman döneceğine ilişkin açıklamalarda bulunan avukatı, "Sanatçı seçimlere kadar Türkiye'ye gelmeyecek ve seçim sonuçlarına göre ülkeye dönüp dönmeyeceğine karar verecek." ifadeleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

 

Güncellenme Tarihi : 31.3.2023 23:04

İLGİLİ HABERLER