Asayiş
  • 8.6.2007 11:07

ŞAŞKIN GASPÇIYA 'SEVGİLİ' TUZAĞI

ANTALYA'da, bıçak tehdidiyle gasp ettiği genç kızın cep telefonunda kayıtlı bir kıza telefon açarak arkadaşlık teklif eden 17 yaşındaki M.B., buluşma yerinde polis tarafından yakalandı.
      Özel bir şirkette çalışan 26 yaşındaki E.K., önceki akşam evinin bulunduğu apartmana girmek isterken saldırıya uğradı. Genç kızın boğazına bıçak dayayan gaspçı, E.K.'ye ait içerisinde bir miktar para ve kredi kartlarının bulunduğu çanta ile cep telefonunu alarak kaçtı. Bir süre sonra zanlı, gasp ettiği cep telefonunun fihristinden bir kadın adı bularak onu aradı ve arkadaşlık kurmak istediğini söyledi. Arkadaşının telefonunun çalındığını bilen genç kız, önce E.K.'yı, ardından polisi arayarak bilgi verdi.
     
     KARŞISINDA KIZ YERİNE POLİSİ BULDU
      Asayiş Şube Müdürlüğü detektifleri E.K. ve arkadaşıyla görüşerek, gasp zanlısına buluşma yeri vermelerini istedi. Genç kızlar, gasp zanlısına buluşma yeri vererek randevulaştı. Gaspçı M.B. buluşma yerine geldiğinde, kendisini bekleyen sivil polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
      Bir marangoz atölyesinde çırak olarak çalışan gasp zanlısı M.B. ifadesinde, “Borcum olduğu için böyle bir işe kalkıştım. Çantadan çıkan parayla borcumu ödedim, cep telefonunu da kullanmaya başladım. Kız ismine kayıtlı bir numarayı rasgele arayıp tanışmak istedim. O da kabul etti. Buluşma yerine gittiğimde ise faka bastım'' dedi.
      İfadesinin ardından adliyeye çıkartılan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:19

İLGİLİ HABERLER