KAYNAK : Haber Vitrini
Sayısal Loto ikramiyesi 1.5 trilyon liraya ulaştı.Milli Piyango İdaresi Loto Daire Başkanı Ergin İnce, iki haftadır 6 bilen çıkmaması nedeniyle 3. haftaya devreden Sayısal Loto'da, Pazar gününden bugün saat 15.30'a kadar 1.1 trilyon liralık kupon oynandığını kaydetti.
Geçen hafta devreden 1 trilyon 295 milyar liralık ikramiye ile birlikte şu anda 6 bilene verilecek ikramiye tutarının 1.5 trilyon liraya ulaştığını belirten İnce, 10 Ağustos Cumartesi günü kapanış saatine kadar ikramiye tutarının 3 trilyon liraya yükselmesinin beklendiğini söyledi.
Yapılacak çekilişte 6 bilen çıkmaması durumunda 4. hafta ikramiye miktarının 5 trilyon liraya yaklaşacağını belirten İnce, 4. hafta da 6 bilen çıkmaması durumunda ikramiyenin 5 bilenler arasında dağıtılacağını hatırlattı.
Sayısal Loto'da bugüne kadar verilen en büyük ikramiye olan 2 trilyon 863 milyar lirayı, 13 Kasım 1999 tarihinde yapılan çekilişte bir kişi kazanmıştı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:37