Spor
  • 22.11.2022 11:32

Schalke Serdar Dursun'u bitirdi

Schalke, Fenerbahçe'den Serdar Dursun ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak Alman ekibi, tecrübeli oyuncu için kurnazlık peşinde.Alman ekibi, Fenerbahçe ’den ayrılmayı planlayan Serdar Dursun’un peşine düşmüştü. Schalke ile golcü oyuncu arasında yapılan görüşmelerde tarafların prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Ancak Mavi-Beyazlılar, Serdar’ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe yanaşmıyor

Sarı-Lacivertliler ise buna kesinlikle yanaşmıyor. Fenerbahçe, Alman ekibinin bu tutumu üzerine bazı menacerlere, Serdar Dursun’u Arap Yarımadası’na satma konusunda yetki verdi.

Jorge Jesus yakın takipte!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Dünya Kupası nedeniyle verilen 45 gün arada bile çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli çalıştırıcı ekibiyle birlikte tüm detayları yakından takip ediyor.Disipliniyle, oyuncular arasındaki diyaloğuyla, taktik anlayışıyla, oyuncu rotasyonlarıyla kısacası bir teknik direktör için olması gereken tüm unsurları taşıyan 68 yaşındaki çalıştırıcı, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tatil yapmayı düşünmüyor.

YAKIN TAKİP

Ekibiyle iş bölümü yapan, Dünya Kupası'ndaki futbolcularını ve milli takımdaki futbolcularını takip ettiren tecrübeli çalıştırıcı bir yandan bu arada oynanacak hazırlık maçlarının planlarını yaparken diğer yandan ara sonrasında kupada karşılaşacağı İstanbulspor maçı ve Süper Lig'de oynayacağı zorlu Trabzonspor karşılaşmalarına sıkı çalışıyor.

Verilen arada aileleriyle görüşmek için Portekiz'e giden Fenerbahçe teknik ekibi, çalışmalarını buradan sürdürüyor. Kısa bir aile ziyareti sonrasında tekrar İstanbul'a dönecek olan Jorge Jesus ve ekibi tüm detayları buradan takip etmeye devam edecek.

Güncellenme Tarihi : 22.11.2022 11:34

İLGİLİ HABERLER