SCHUSTER İSTİFA ETTİ, YERİNE KİM GETİRİLDİ?
Schuster, Beşiktaş'ta görevinden istifa etti. Yönetim sezon sonuna kadar takımı Tayfur Havutçu'nun çalıştırmasına karar verdi.
Teknik adamın "Başarısız olduğum bir takımda kalmak istemiyorum" diyerek istifasını sunduğu, yönetimin ise bu durumu değerlendirmek için bugün olağanüstü toplantı yapacağı öğrenildi.
Schuster'in bugün 11:00'deki idman öncesinde futbolcularıyla vedalaşacağı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki eşyalarını toplayacağı belirtildi.
Yerine Tayfur Havutçu
Beşiktaş teknik direktörlüğünden istifa eden Schuster'in yerine sezon sonuna kadar takımı yardımcılarından Tayfur Havutçu'nun çalıştıracağı ve yeni teknik adamın önümüzdeki sezon için planlanacağı öğrenildi.Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü Mete Düren, teknik direktör Bernd Schuster'in istifa ettiğini belirterek, ''Yönetim Kurulu toplantısını bu istifayı kabul etmek için yapmadık. Kendisi istifa etmiştir, olay bitmiştir. Sezon sonuna kadar göreve yardımcı antrenör Tayfur Havutçu getirildi'' dedi.