Medya
  • 3.4.2023 11:18

Seccadeye basana değil çekene kızdı

Yeni 'seccade pozu' Özlem Gürses'i fena afallattı: Kılıçdaroğlu'nu bıraktı 2 isme yüklendi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile bastığı fotoğrafın yankıları hala sürerken, yeni bir poz daha ortaya çıktı. İstanbul 2.Bölge CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Acar'ın sosyal medya hesabından da 'kırparak' paylaştığı yeni görüntü ise; Kılıçdaroğlu ve yandaşlarını boşa düşürürken, CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Özlem Gürses de fena afalladı ve Ali Acar ile bir önceki fotoğrafın kahramanlarından Azade Ay'a 'tepki' gösterdi. Gürses, "Bu olayda vebal size kalır… Kim çekti bu fotoğrafları?" sözlerini kullandı.

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade pozu skandalında yeni bir perde daha açıldı. Kılıçdaroğlu, seccadeye ayakkabı ile bastığı poz için 'kalabalık olduğu için görmedim' benzeri yorumlarda bulunurken, yeni ortaya çıkan fotoğrafta ise tam tersi bir durum gözlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar'ın sosyal medya hesabından kırparak da paylaştığı görüntüler CHP yandaşlarını adeta faka bastırırken, Özlem Gürses'in ise yaptığı yorumlar ile afalladığını belli etmesi dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NU BIRAKTI, 2 İSME YÜKLENDİ!

Özlem Gürses, ayakkabı ile seccadeye basan Kılıçdaroğlu'nu görmezden gelerek, İstanbul 2.Bölge CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Acar ve ilk fotoğrafın kahramanlarından CHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Azade Ay'a yüklendi.

"KİM ÇEKTİ BUNLARI? VEBAL SİZE KALIR..."

Özlem Gürses Twitter hesabından "Ali Bey ve Azade Ay hanım, bu fotoğrafları kim çekti ve size hangi yöntemle gönderdi ? Buna yanıt vermediğiniz sürece bu olayda vebal size kalır… kim çekti bu fotoğrafları?" ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 3.4.2023 12:22

İLGİLİ HABERLER