Gündem
  • 9.5.2024 11:48

Seçim öncesi camiden çıkmayan İmamoğlu, Eyüp Sultan'ın karşısında içkili davet verdi

İBB personeli içki servisinde! Eyüp Sultan’a karşı kadeh kaldırdılar

İstanbul’da Peygamber Efendimiz’in mihmandarı Ebu Eyüp El Ensari’nin kabristanının yer aldığı bölgede LGBT temalı sözde sanat galerisi düzenleyen İBB bu defa Eyüp Sultan Camii’ne karşı alkol skandalına imza attı.

İBB personeli içki servisinde! Eyüp Sultan’a karşı kadeh kaldırdılar

İBB’nin Eyüp Sultan ilçesindeki Haliç Kongre Merkezi Sahil Alanında gerçekleştirdiği “Avrupa Günü” kutlamasında katılımcılara içki ikram edildi. İBB personellerinin “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı kurum yelekleriyle içki servis ettiği görüntülere yansıdı.

İSTANBULLUNUN PARASIYLA EYÜP SULTAN'A KARŞI İÇKİLİ KUTLAMA

İçkili etkinliğe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yakın dostu Atina Belediye Başkanı Haris Doukas ile İstanbul’da görev yapan yabancı ülke misyon şefleri ve çok sayıda özel davetli katıldı. Merasimde, Türkiye’deki görev süresi dolan AB Türkiye Delagasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut da yer aldı.

İBB’nin ev sahipliği yaptığı Avrupa Günü kutlamasında İmamoğlu’nun davetlilerine rakı, şarap, bira, cin tonik ve İsrail menşeli gazlı içecekler ikram ettiği belirtildi.

 

KASA KASA ALKOLÜ İBB PERSONELİNE TAŞITTILAR

Skandal etkinlikte, üzerinde “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı üniformalar giyen İBB iştiraki İSTAÇ A.Ş. personelinin ellerindeki tekerlekli araçlarla organizasyon alanına kasalar dolusu içki taşıdığı görüldü.

Güncellenme Tarihi : 9.5.2024 12:13

İLGİLİ HABERLER