Medya
  • 16.6.2021 16:56

Sedat Peker Cem Küçük'ü tehdit etti!.. Bana atarlı Tweet atıp sonra silmişsin seni fena döveceğim

Sedat Peker’den yeni mesajlar..Sedat Peker, bugün Twitter’da yeni mesajlar paylaşarak gecelik ücreti binlerce lira olan Paramount Otel’de kalan bir başka ismi açıkladı.

Suç örgütü lideri olduğu belirtilen Sedat Peker, 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’e el konulduğunu ve öncesinde ise aralarında hakim, savcı ve bazı basın mensuplarının bulunduğu isimlerin bu otelde ücretsiz kaldığını iddia etti. Bu isimler arasında Veyis Ateş'in de olduğunu söyledi.

Veyis Ateş'in instagram hesabındaki paylaşımları, Ateş’in geçen yıl bu otelde kaldığına işaret etti.

Sedat Peker, bugün Twitter’da yeni mesajlar paylaşarak gecelik ücreti binlerce lira olan Paramount Otel’de kalan bir başka ismi açıkladı.

Peker, otelde kalan diğer ismin Cem Küçük olduğunu “Çakma MİT’çi cem küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin” sözleriyle ifade etti.

“BANA BİR ATAR YAPMIŞTIN SONRA TWEETİ SİLMİŞTİN YA...”

Peker şunları yazdı:

“Çakma MİT’çi, süslü sülüye uyguladığım taktiği sana uygulayacam. Parça parça koparıp psikolojini bozacam. Önce seni delirtecem, sonra tedavi edecem.

Çakma MİT’çi Cem Küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar.

Cem Küçük, çakma MİT’çi; bana bir atar yapmıştın sonra tweeti silmiştin ya... Tweette şöyle diyordun: Senin gibilerle uğraşmak benim hayat boyu görevim. Çakma MİT’çi, adaya ne zaman veda etmek istersin? Fakat seni hemen yollamayacağım.

Çakma MİT’çi (Cem Küçük); senin böyle saldırgan olma sebebin, benim duyduğuma göre sen çocukken sevgisiz büyümüşsün. Annen baban bile seni eldivenle seviyormuş. Ancak ben seni ötekileştirmeyecem. Önce seni deli edip sonra da sevgi terapisine alacam.

Ben seni sevgi terapisine aldığımda eldivenle sevmeyeceğim. Sana annenden babandan daha çok şefkat göstereceğim. Sen benim gurur kaynağım olacaksın, o benim en iyi hastamdı diyeceğim.”

Güncellenme Tarihi : 18.6.2021 01:49

İLGİLİ HABERLER