Gündem
  • 19.6.2021 01:59

Sedat Peker video yayınlamayı bıraktı

Sedat Peker video yayınlamayı durdurmasına gerekçe olarak güvenlik sebebini gösterdi ama kendini de gösteremedi.
Peker'in video yayınlamayı bırakması bir sürü soru işaretini de beraberinde getirdi.

Sedat Peker neden video yayınlamadığını açıkladı
Sedat Peker bir süredir video yayınlamaya ara vermesinin nedenini "Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum" diyerek açıkladı.

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, her hafta YouTube kanalından yayınladığı videolara ara verme nedenini açıkladı.

HalkTV programcısı gazeteci Özlem Gürses'i etiketleyerek açıklama yapan Peker, "Yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum" dedi.

Sedat Peker'in açıklaması şöyle:

1-"Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.

2-Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.

Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim."

Peker'in bu açıklamaıs çok da inandırıcı gelmedi.
İnterneti bilen herkes bilir ki çekilen video başka bir hesap üzerinden başka bir ülkeye nakledilip çok kolay yayınlanabilir. Bu da sorunu temelden halleder:
Videolar bizzat kendi ağzından olacağı için şüpheyi ortadan kaldırır.
 Oysa Peker sadece Tweet atacağını belirtti. İşte bu kafaları daha da karıştırdı. Tweet'i şifresini alan herkes yazabilir. Bizzat kendisi olmaya bilir:
Peker'in video yayınlamayacağı haberi dirimi ölümü sorusunu bile gündeme getirdi.
Hem de bizzat takipçileri tarafından.

Resim

Fatih Mert

Bunu sedat peker yazmış olamaz. Bu acemice yazılmış bir yazı ve bunu sedat peker yapmaz

sabahlara kadar uluslararası hukuk kitapları okuduğunu iddia eden birinin "uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış" demesi çok tutarsız. o kitaplarda önce kendi durumuna bakmışsındır. anlaşma yaptıysan çık söyle, yapmadıysan bin tane video paylaşma alanı var.

Kesinlikle bu cümle yapısı bana da çok tutarsız geldi, Peker’in böyle bir bilgiyi bu şekilde ifade etmesi, genel hitabetine bakınca bence imkansız.

Buna inanan var mı? Velev ki doğru, neden şimdi ?

Bulunduğu yerin neresi olduğu anlaşılamayacak şekilde video çekmek mümkündür herhalde. İnandırıcılığı olmayan bahaneler üretmek yerine "pazarlıklarım sonuçlanıncaya kadar video çekimine ara verdim" demek daha yakışık alırdı.


Izzet Kart
Kapalı devre bir ortamda (internetsiz) videonu çek, flash disk’e kaydet, elden ve güvendiğin bir adamınla nereye istersen gönder. Oradan da nerede istiyorsan yayınlat. (Bu aradan 40 yaş üstüyüm :))

TCKemalBildiş
Sedat Peker; Seni videoda görene kadar bu twitleri senin atığına artık inanmayacağım.

Her gün 2 şer dakkalık twitter videosu atsan da olur ne olacak yani :) Twittere de VPN ile gir, zor değil :) Ama bilgi sızdıran vpnlerden değil adam gibi vpn ye bas 100 euro satın alıver bi zahmet.

yalan oldu desene helallesecegin video

Güncellenme Tarihi : 19.6.2021 01:50

İLGİLİ HABERLER