Şehit pilotun adı baba evinin sokağına verildi
Aksaray Belediye Meclisi, geçtiğimiz aylarda Osmaniye'de F-16 savaş uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilot Üsteğmen Hama Gümüşsoy'un adının baba evinin bulunduğu sokağa verilmesine karar verdi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Nevzat Palta, şehidin adının sokağa verilmesine meclisin ortak kararıyla varılmasını istediğini belirterek, "Sonuçta bu şehit hepimizin şehididir. Dolayısıyla hem AK Parti gurubu olarak hem de MHP gurubu olarak bu şehit kardeşimizin ailesinin oturduğu evlerinin önündeki sokağın ismini Şehit Hamza Gümüşsoy Sokağı olarak değişmesini oylayacağız. İnşallah bu karar, şehidimizin ailesiningönüllerine biraz da olsa su serper diye düşünüyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından yapılan oylama sonucu şehidin ailesinin oturduğu sokak olan Coğlaki Mahallesi 1235 nolu sokağa Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy adı verilmesi oy birliği ile kabul edildi.