Asayiş
  • 30.8.2014 21:36

Şehit polis gözyaşlarıyla uğurlandı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde görev yapan polis memuru Mustafa Korkmaz, Perşembe günü Hükümet Konağı önünde nöbet tutarken, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Balıkesir Bigadiç doğumlu şehit polis memuru Mustafa Korkmaz için bugün Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene katılan eşi Tülay Korkmaz, çocukları 14 yaşındaki Oğuzhan Korkmaz ve 18 yaşındaki Ebru Korkmaz, annesi Muamer Korkmaz ve babası Hüseyin Korkmaz ile yakınları, Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısına konan Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine kapanarak gözyaşı döktü. Törende ayrıca Çanakkale Emniyet Müdür Vekili Mustafa Başel'in yanı sıra emniyet mensupları da hazır bulundu.

'SEBEP OLANLARA HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ' 

Saygı duruşu ile başlayan törende şehit polis memuru Korkmaz'ın özgeçmişi okundu. İl Müftü Vekili İbrahim Sezgin, dua ettirdi. Ardından Türk bayrağına sarılı tabut, merasim mangası tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

Şehit polis memuru Mustafa Korkmaz'ın kısa bir süre önce Çanakkale merkezinden Bayramiç İlçesi'ne tayin edildiğini hatırlatan bir yakını, tören sırasında, "Hakkımızı helal etmiyoruz. Buna sebep olanların hiçbirine hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.

ŞEHİT POLİS TOPRAĞA VERİLDİ 

Çanakkale'de nöbet tutarken geçirdiği beyin kanaması sonucu şehit düşen, evli ve 2 çocuk babası polis memuru 40 yaşındaki Mustafa Korkmaz, memleketi Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde toprağa verildi.
Burak GEZEN- Hüseyin EMCAN/ ÇANAKKALE-BİGADİÇ (Balıkesir), (DHA)

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER