
ŞEHİT POLİSİN AİLESİNE EV
MERSİN - Kaymakam Fatih Damatlar, Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen toplantıda, ilçedeki belediye başkanları, banka müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, kamu kurumu müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
Damatlar, buradaki konuşmasında, şehit polisin ailesine ev alınması için başlatılan kampanyanın ilçe merkezi, beldeler ve köylerde duyurularak desteklenmesini istedi.
Silifke halkının bu kampanyaya duyarlı davranması gerektiğini vurgulayan Damatlar, ''Vatan uğruna şehit olan polis memurumuzun iki tane kız çocuğu var. Geride kalan ailesi ve yakınları, kendilerini sahipsiz ve yalnız hissetmesinler. Silifkeliler olarak, esnafıyla, çiftçisiyle, memuruyla şehidimize sahip çıkacağız. Şehidimizin ailesine ev alınması konusunda başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına bütün halkımızın katkı sunmasını bekliyoruz'' dedi.
Damatlar, kampanyanın düzenli ve sistemli şekilde yürütülmesi için herkesin hassasiyetle çalışmasını istedi.
Osmaniye'de trafik uygulaması yapan polis memurları Mehmet Ali Ünal (49) ile Vahap Alagöz (35), 28 Ekimde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olmuşlardı.
Mersin'in Silifke ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Ali Ünal, eşinin memleketi olan Tarsus'ta toprağa verilmişti.