Sekreter Asuman'dan tek celsede boşandı

2 dk okuma
Sekreter Asuman'dan tek celsede boşandı

Hızlı Özet

Üniversiteyi karıştıran vahşi cinayette adı geçen sekreter Asuman S. eşiyle anlaşmalı olarak tek celsede boşandı


Asuman S. nafaka ve herhangi bir mal talep etmedi ancak oğullarını velayeti de babaya verildi.



Konya'da Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet G.'nin, Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, boğazını bıçaklayarak öldürmesinin ardından olayın iki öğretim üyesinin de ilgi duyduğu öne sürülen kadın sekreter Asuman S. nedeniyle işlendiği öne sürüldükten sonra Asuman S. eşi F.S.'den tek celsede boşandı. Çiftin boşan davasını karşılıklı ve anlaşmalı olarak açtıkları, Asuman S.'nin nafaka ve her hangi bir mal talep etmediği, oğullarının velayetinin de babaya verildiği öğrenildi.



Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan G.'nin eşi 1 çocuk babası 55 yaşındaki Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet G., Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi 3 çocuk babası 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, 2 Haziran Pazartesi günü ilgi duydukları sekreter 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Asuman S. nedeniyle tartışma sonucu odasında boğazından keserek öldürdü. Özdemir'in cesedi olaydan 2 gün sonra kendisinden haber alamayan ailesinin fakülte yönetimini bildirmesi ve kilitli olan odasından koku gelmesi sonucu bulundu.

Olayın ardından Prof. Dr. Ahmet G., tutuklandı, 'Cinayeti iştirak' suçundan gözaltına alınan Asuman S. de adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Olayın arından taşeron firmanın personeli olarak çalışan Asuman S.'nin işine son verildi.

Prof. Dr. Ahmet G. ile 2 yıl, öldürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile 1 yıldır birlikte olduğu öne sürülen Asuman S. ifadesinde ise öldürülen Doç. Dr. Celalettin Özdemir ile ilişkisini kabul ettiği, Prof. Dr. Ahmet G. ile olan ilişkisini ile reddettiği öğrenildi. Asuman S.’nin Özdemir ile de Konya’daki 5 yıldızlı otellerde buluştuğu ve Ankara’ya birlikte tatile gittiği öne sürüldü.

İlk evliliğini 8 yıl önce yapan ve 45 gün evli kaldıktan sonra eşinin dava açması sonucu boşandığı öne sürülen Asuman S., 4 yıldır evli olduğu ikinci eşi eczacı kalfası F.S. ile birlikte Konya 1'inci Aile Mahkemesi'ne karşılıklı olarak boşanma davası açtı. Anlaşmalı olarak açılan dava sonucu Asuman S. tek celsede eşinden boşandı. Asuman S.'nin eşinden nafaka ve her hangi bir mal talep etmediği, oğulları O.E.S.'nin de velayetinin de babaya verildiği öğrenildi.


Bu haber 534 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti
Asayiş

Evlat dehşeti! 16 yaşındaki çocuk annesini kurşun yağdırarak katletti

16 yaşındaki B.İ., tartıştığı annesi İpek 'İ (34) tabancayla vurarak vahşice katletti. Olay, gece saatlerinde Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi.

Habervitrini13568 Görüntüleme
Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Asayiş

Tekirdağ’da eşler arasındaki kavga cinayetle sonuçlandı: 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre 80 yaşındaki M.Ü., tartıştığı eşi F.Ü.’yü bıçakladı. Yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay, Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.Ü. (80) ile eşi F.Ü. arasında...

Habervitrini9226 Görüntüleme
Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!
Asayiş

Pusula Holding yöneticilerinden İsviçre’ye servet transferi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü dev fon soruşturmasında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Pusula Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan ile Pusula Portföy Başkanı Muhammed Yarız’ın hesaplarından İsviçre’ye toplamda 15 milyon dolar ve 25 milyon euro transfer edildiği saptandı.

Habervitrini14358 Görüntüleme
Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı
Asayiş

Bakan Gürlek: İki faili meçhul dosya daha aydınlatıldı

Adalet Bakanı Sayın Akın Gürlek, İstanbul ve Osmaniye’de yıllardır aydınlatılmayı bekleyen iki cinayet dosyasının daha çözüldüğünü açıkladı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da 2018 yılında işlenen cinayetle ilgili yeni bir şüpheli tespit edilerek tutuklandı. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ise kaybolan Ayşegül Yaşar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Dosyada şüpheli ile anne ve babası gözaltına alındı.

Habervitrini13614 Görüntüleme