Gündem
  • 31.3.2015 10:28

Selvi Kılıçdaroğlu'ndan olay açıklamalar

Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 'CHP'de 45 kişinin gizli çekilmiş kaseti var' iddiaları hakkında ilginç konuştu: Kasetleri yok diyemem

Yok diyemem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bir gazeteye verdiği röportajda çok ilginç açıklamalarda bulundu. Röportajda birçok konuya değinen Selvi Kılıçdaroğlu'na, bundan bir süre önce gazetelere yansıyan "Kılıçdaroğlu dahil 45 CHP'linin +18'lik kaseti var" iddiaları soruldu. Selvi Hanım, "Olabilir diye düşünüyorum, yok diye düşünmüyorum. Çünkü geçmişte de gördük bunları. Ama o kasetler ne şekilde alınmış, özel hayatla ilgili olabilir, başka şeyler olabilir; bilmiyoruz. Çok da şaşırmadım açıkçası. Aman kesinlikle olmaz diye düşünmedim" dedi. Selvi Kılıçdaroğlu, "Bu konuyu eşinizle konuştunuz mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi: Gerçekten konuşmadık o konuyla ilgili, özel olarak 'aman konuşmayalım' gibi bir şey değil. Demek ki o anda, o yoğunlukta mı gündeme gelmedi; hakikaten konuşmadık. Kılıçdaroğlu, Baykal'ın kasedinin parti içindeki birileri tarafından sızdırılmış olma ihtimalinin de olduğuna dikkat çekti. Bu açıklamalar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte o yorumlardan bazıları:

KASETLERİ CEMAAT İZLETTİ 
- Selvi Kılıçdaroğlu, bir şeyler biliyor gibi. Belki Kemal kılıçdaroğlu, kimlerin kasetinin olduğunu anlatmıştır. 
- Kemal Bey'in kasetinin olmadığına da inanmıyor sanki. Ancak kasetin içeriği konusunda bir fikri yok. 
- Selvi hanım, keşke bu konulara girmeseydi. Çünkü politikadan bi haber eşinden daha fazla politika bilme ihtimali yok. 
- Kemal beyin eşi doğruyu söylemiş. Kemal bey de biliyor kasetlerin olduğunu. Büyük bir ihtimalle Cemaat ona izletti. 
- Hayat boyu nefret ettiğim Cemaat, Atatürk'ün partisiyle beraber oldu. Selvi hanım da sanki bunu kamuoyuna duyurdu. Kimin kasetleri olduğunu biliyor. 

HAYALİM BAŞBAKAN OLMAK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün itibariyle hayaliniz nedir?" sorusuna ilginç bir cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "en büyük hayalim Başbakan olmak. Başbakan olursam özel hayatımda elde ettiğim başarıları toplumsal olarak Türkiye'ye yaşatmak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:17

İLGİLİ HABERLER