Spor
  • 13.11.2015 11:14

Semih Avrupa'ya gitmek istiyor

Habertürk'ün haberine göre; Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından yedek bırakılan Semih Kaya, G.Saray’da düzenli forma şansı bulamaması durumunda devre arasında Avrupa’dan gelecek teklifleri değerlendirecek.

MANCİNİ HALA İSTİYOR

Semih, sezon başında İnter’in hocası Mancini tarafından istenmiş ancak hem G.Saray’ın bırakmak istememesi hem de İtalyan kulübünün AB statüsündeki yabancı kontenjanını boşaltamaması nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.

Yedeğe düşen Semih’in, bu kez herhangi bir teklif gelmesi halinde kulüp çıkarlarını da gözeterek Avrupa’ya gitmeyi planladığı belirtildi. Roberto Mancini’nin de hala eski öğrencisinden vazgeçmediği bildirildi.

MİLLİ ÜZÜNTÜ YAŞIYOR

Bu arada Semih’in takımdaki yerini kaybetmesiyle birlikte milli takıma da çağrılmaması yüzünden bir hayli üzgün olduğu ve Ocak ayında şartların oluşması durumunda ayrılabileceği kaydedildi.

G.Saray yönetiminin ise 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Semih’e 5 milyon Euro’nun üstünde bir rakama satış için izin verebileceği konuşuluyor.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:38

İLGİLİ HABERLER