Spor
  • 7.5.2012 01:33

Semih Şentürk Sadri Şener'i mi yumrukladı?

Fenerbahçeli Semih'in Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumrukladığı idida edildi.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısında yaşanan gerilim soyunma odası koridorlarına da yansıdı. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumrukladığı iddia edildi.


Avni Aker'deki mücadelenin ilk yarısında oyun dakikalarca durdu. Özellikle ilk 45 dakikanın son bölümünde Emre Belözoğlu ile Didier Zokora arasındaki kavga soyunma odası koridorlarında da devam etti.

Soyunma odasına girilirken Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel'in saçı çekildi. Bunun üzerine tansiyon bir kez daha yükseldi. Koridorda futbolcular birbirine girdi. Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün de Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i yumrukladığı iddia edildi. 

Yaşanan gerginliği diğer futbolcular ve iki takım teknik direktörü gidermeye çalıştı.

"Sadri Şener bana küfür etti"
Devre arasında yaşanan olaylarda başrollerden birisini oynayan Semih Şentürk yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Karşılaşmayı kısaca değerlendiren Semih; "Zor olacağını biliyorduk. Kazanıp Galatasaray ile şampiyonluk maçına çıkmak istiyorduk. Net bir skorla galip gelmesini bildik. Tüm takımı tebrik ederim." sözlerini kullandı

Maçın devre arasında yaşanan kargaşa içerisinde bulunan Semih Şentürk, Sadri Şener ile arasında yaşanan tartışmaya da açıklık getirdi; "Soyunma odasında takımın havası çok güzeldi ve şampiyonluk maçına çıkmak herkesi mutlu etti. Herkes çok mutlu ancak benim burada üzüldüğüm bir konu var. Sayın Sadri Şener, ben olayları yatıştırmaya giderken "Başkanım görmüyor musunuz? Güvenlik bile bize saldırıyor." dedim o da bana ağır bir küfür etti. Ben buna çok üzüldüm. Maçın dışında bir şey ama önemli ve üstünde durulası bir olay. Bir çok deplasmana gittim daha önce buraya da geldim ama böyle bir şey olmamıştı. Bugün Sadri Şener'in sözleri çok ağırdı buradan kendisini kınıyorum."

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:10

İLGİLİ HABERLER